Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ste vi ,MLADI, na PROTESTIMA da PODRŽITE MLADE, kojima su USKRATILI PRAVO na OBEĆANI IZNOS subvencije za kupovinu STANA?! Vi ste ISPOLITIZIRANA BEZLIČNA MASA!
SPUS je inače SDA boot kamp. Tako da ih ne treba uzimati ozbiljno. Jedan Haris Zahiragić je bio predsjednik SPUS-a
Ovaj mali je inace SDA satelit kao i citav UNSA parlament mladih koje Haris Zahiragic vrbuje
Ovo je sve produžena ruka sda
Pa imate 18+ godina. Kandidirajte se na izborima i osvojite vlast. Svakako za bilo koju poziciju u vlasti ne treba ti nikakva škola. Mozes biti nepismen, kandidujes se i ako te izaberu, ti si vlast. Za domara u školi treba ti SSS i poznavanje rada na racunaru, za kandidata be treba ti ništa...