Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto kontam, zamisli da je ovako svaki dan, citas ovaj pomogao ovome, onaj pomogao onome, ali da nesreća ne bude povod. Jbte gdje bi nam bio kraj. Zar je to toliko teško? Nije patetika...samo logika.
Drug medju obicnim ljudima je to tako, samo klix ne pise o tome. Ovo sve se nama cini lijepim jer su politicari zacepili usta, a vidjet ces za koji dan kad se pocnu prepucavat i ovu nesrecu koristit u politicke svrhe sve ce ti se zgadit. Samo kod nas su polizicari estradne zvijezde jer ih mediji pusu, jer posjeduju oni te medije
tako je bilo do 1990-e
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemojte se cuditi ako u narednih nekoliko dana budemo citali o bjekstvu iz zemlje vlasnika kamenoloma kod jablanice, dzenana hondje, a sve zbog aljkavosti vlasti ili cak njihovih licnih talova...
A gdje će molim te a da ga ne mogu naći. Izručit će ga svaka zemlja za 5 minuta. Ne bi da je predsjednik države pa da ga neko štiti politički. Sad će se jedva i čekati da ga uhapse ne bi li se pokazalo da ima države zbog jednog kamenoloma, a to što je bilo još 50 klizišta na različitim mjestima, to nikom ništa. Da ne kažem održavanje puteva, sječa šuma itd.
Ovo se desava 30godina. I sad nasli svi biti humani i pametni. A sutra, zaboravljeno svakako.
2014 g. B.Izetbegovic nakon poplava u BiH izjavi da mu volonteri koji su radili na sanaciji poplavljenih podrucja lice na omladinske radne brigade iz SFRJ, te da je on protiv toga.Mozda je do danas skontao na koji bi nacin on to organizovao?
Gledaj kamencuga iz kamenoloma....
ovi sto kradu Sumu treba ih na 10godina osuditi ne radi 4 metra drva nego radi jednog metra ! pola BIH krade sumu i dnevno da ukradu metar to su nesagledive posljedice !
pa posaljte bager da razgrne
"Veliki broj otpada".
Desila se Jablanica i odmah prestadoše ratnohuškaške vjesti ,e da smo bogdom složni kao u nesreci...
Eee, evo nam i Nikšića da nas obraduje da "raščišćavanje ceste ide brže nego što se očekivalo" . A kako ide hapšenje vlasnika kamenoloma i šumara koji su pripremili teren za katastrofu? Ide li po planu ili brže?
Skoro 8 mjeseci radili presvlaku asflata 120 metara prošle godine a sad treba brdo izmjestiti.
Katastrofa
država da odmah natjera onu sda mladuncad iz euroasfalta da svu opremu i ljudstvo koriste za čišćenje infrastrukture
moze i trojka mladuncad
Sarajevo Mostar preko Nevesinja sada treba 4 sata voznje.A od ovoga puta starog nema nista ni za 6 mjeseci minimalno
Zasto Vijece ministara Bosne i Hercegovine jos uvijek nije ni nakon vise od 24h proglasilo dan zalosti????? Zasto ste povukli GSS koji su jucer bili prvi na terenu i niste trazili pse tragace??? Zasto vlasnik kamenoloma nije uhapsen? Zasto nacelnik nije uhapsen? Zasto bivsi premijer HNK nije uhapsen? Cekate da pobjegnu???
Zasto firma koja je u mjestu Bijela miniranjem aktivirala odronjavanje kamenoloma Hase Pekusica radi na rasciscavanju puta????