Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ovce iz sva tri tora hoće da ratuju dok ovi lopatom uzimaju
Begic i Mehmedovic DF SDA patriote
Narod je stoka sitnog zuba a kod ovih su zubi ko u vampira. Sisaju li sisaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sami smo sebi krivi, sve više u opticaj dolazi ona iz filma Go West. ovdje se sve može kupiti parama osim sreće, ovdje sreće nema. Možda bi i bilo kad bi protjerali sve Muslimane, i ovo malo Hrvata protjerati, e onda brate i nas Srbe protjerati, sve do jednog. Nek se svi gone u materinu. A onda u ovu Bosnu naseliti neki normalan svijet, koji znaju uživati u ovoj ljepoti...
Neka nas kuci tu smo najaci,pogotovo ovdje komentarišuči , svi što komentarisemo ovdje smo teški karinasi ,samo nek ne puca svima vidim ok
Samo neka uzimaju i treba kad smo stoka ...
Neka neka to im narod omogucio
Ako zarati znam ko će se tražit
Sto bi rekao Bakir ...JA,I....
Mamicu im uhljebsku
Ovi što najviše uzimaju, najviše i koriste riječ patriotizam. Patriotizam je zadnje utočište hulja a to su ovi na ovom spisku,
Može Sanja i kod mene spavat, eto vam uštede
Nek su i malo du… glupa bosanska stoko ti samo suti i gledaj
Kad pravoslavci i katolici pocnu kukati da su im uskracena sva prava u BiH, a u stvarnosti imaju veca prava od nas jer pogledajte malo bolje taj spisak i vidjet cete ko se nalazi tu! E moji Bošnjaci nikad mi pameti necemo doci sve dok se borimo za svoj djep!
Pardon, ima SD. Najžešće su mi ove komunjarsko ljevičarske stranke koje se bore za radnićka prava (kao biva) Ova Mirjana iz Naše Stranke, Bijedić iz SD-a, Begić iz DF-a, Helez iz SDP-a. Lijepo neka im opet radnici daju glasove nke polaže da prolazi lafina... A Oni po tricu u padže.
Sve su stranke tu, Nema BPS-a SD-a NiP-a PDA NES-a.
Hahahaha ....tako i treba kad im dajete Vase pare .... prava demokratija .... neki dan citam , u jenoj Skandinavskoj zemlji , ministar nije platio neki porez i morao dati ostavku ...isto kao i kod nas...hahahahaha .
Za lijekove dali te pare...🤲
Zasto i ostali radnici u svim firmama nebi pripadao odvojeni zivot.To bi bilo potpuno normalno.Nisu oni vanzemaljci pa da primaju.