Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ih zgazit. Stranka koja za politički šićar prostituira vjeru i šehide ne zaslužuje ništa drugo nego da bude ugažena do kraja.
Ko je prodao povratnike?
Nevjerovatno kako ublehasiniz trojke gaze volju naroda. Pa u Tuzli izbacuju SDA koja skoro pa sama moze napraviti vlast. Kakvo pisanje po demokratiji samo zbog krvavih ociju jednog ili dva covjeka. Stravicno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znaci to je plan 11 stranki izbacit samo SDA a ekonomija o cemu ste stalno pricali to ce te nekad drugi put dok se nakradete malo
Realno ne bi ja bjezao da "rumeni" Efendic bude kandidat, ima on dosta dobrih rezultata, ja se tu bojim samo njegovih podggguznih muha, tu ekipu koju dovodi sa sobom, tu ima dosta necasnih ljudi!
Efendic premijer KS za Tanovica je Emerik
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
S BiH ko i ovaj rumeni ljaksa Efendic prostitutke, rumeni daje guze a SBIh uzima lovu😂
SDA ne valja, a HDZ valja???? Ko je ovdje lud? HDZ postao ljevica, "građanska" partija??? Pa nema većih šovinista u BiH. Rasturaju i ovo malo države... Jasan mi je NiP, ali SDP i NS, nikako! Šta misle postići sa ovim? Glasao sam za SDP, ali ne da bi koalirali za ultranacionalistima i rušiteljima Bosne.
Bravo momci. Završite dinastiju Izetbegović i pometite sve uhljebe koji sina državnoj sisi 25 godina. Aferom,kapa do poda
VALJDA CE NAM SAD BITI BOLJE BEZ SDA
I treba izbaciti ove minorne stranke kao što je SDA.
Po bilo koju cijenu
samo sto Rumenko sto gazi ljude zeli premijersku fotelju i nije mu bitno sa kim ce u koaliciju da bi to ostvario...toliko o karakteru gore navedenog
Ako su pametni pustiće HDZ, SDA i SNSD da formiraju vlast i poguše se u vlastitim hovnima, jer su recesija i socijalni nemiri neminovni. Možda rumenog da bace u vatru u Sa da se vidi koliko je sposoban. U medjuvremenu mogu demontirati SDA primitivce iz diplomatije, pustiti Sejdu nek se kara sa švabom i natjerati švabu da uvede elektronsko glasanje i vanredne izbore. Al' bojim se da nisu pametni.
ljudi ko su ovi Forto, Konakovic.Efendic, Niksic, koji se igraju sa nasom sudbinom?
Koga to ovaj Konjičanin Dodikov jaran i Konjaković Čovićev prijatelj koji kleči i moli primi me. Oni su davno izbačeni kad je Nikšić bio premijer Federacije 2011 do 2015 Pobjegao mjesec dana sa radnog mjesta pa ga SIPA pronašla i vratila na mjesto premijera. Iza sebe ostavio ogroman dug Federacije.Na TV je izjavio "Šta smeta ići na privatnu kafu u B.Luku sa Dodikom i izjavio da RS nije nastala na genocidu. itd.
dolaskom na vlast ovih konacno bi i Dodik i Covic došli na svoje i dobiti ono što od SDA nikad nisu mogli dobiti
zar nisu rekli za Semira prije izbora da je SDA igrač. odkud sad on sa opozicijom...da ga nije ko kupio. Dino je sposoban prekrajat klubove i koalicije.
ovo se može zvat koalicija o izbacivanju SDA sa svih nivoa vlasti...pošto nemaju nikakv program. HDZ u četvrtak počinje pregovore o formiranju vlasti, a nisu ni svjesni da je ova 11 torka već formirala vlast. treba samo neko javit Čoviću da ima većina.
Najbolje bi bilo da bude tako, a onda da sespoje SDA i SBiH, pa da Semir bude predsjednik SDA.
Pa Semir je reciklirani SDA