Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Topcagic penzioner, bivsi SDAovac, u stvari covjek za sve rezime. Nasli su mu mjesto da se poveze sa sinom. E jeste odmakli od SDA bas. Ovaj Denis je dobio sad glas od mene i nikad vise.
sretno omladinci
Zato stalno govore nismo pricali o imenima, nego formiramo programsku vladu, vlast itd, da su pricali o imenima narod bi ih skonto poslije dva dana...
Sve neki starohani pred smrt samu😂nigdje mladog insana
Ej Denisa, pamet mu ko u p.... Valja se oduziti. Hajmo sad onu nasu, da zapjevamo svi zajedno, Sviće dan...
Svi spremni za gerijatrije, strasan napredak i poboljsanje u odnosu na prethodnike
"Kucamo na vrata zaboravljenih asova" i to svih onih "asova" i penzionera sto godinama rade tako da nam je toliko dobro da smo na dnu dna u Evropi po svemu. Potvrdjena veza sa SDA i drugim partijama samim stavljanjem zeta Bisere Turkovic - Hrlea i Topcagica do juce u SDA (ako se ikad isclanio). Krasna jedna lista koja pokazuje da ce nam biti sve isto ko sto je i bilo. Zar ce promjenu napraviti isti ljudi koji se vrte zadnjih 20 i kusur godina???
Ovaj Denis nevjerovatno glup lik. Pa prosjek 60 godina. Uhljebi ba mladju raju, vjerujem da ce bolji biti
Očekujem već naslove Zlatko grebo SDP BiH po drugi put. Denise ne ne vrši nuždu po partiji. Ako ne poštuješ partiju i ljude koji su bili tu za tebe, šta očekivati od tebe? Zašto to radiš, šta ti je cilj?
A jeli lagundzija musliman
U Iran šalju diplomatu koji nosi poruku da ta zemlja nije bitna a bila je kad je bilo bitno.
Eto vam ovaj rumeni ebo vas on, dovodi ljude 70+ jos kriminalce
Zasto sve stare ofajle za ambasadora niko idpod 60 god nema.
Jos samo da smjenite onoga Memica i Skaku dvije ublehe
Denise nafuran si na pogresno i platit ces zato odmah na narednim izborima ;)
Treba nam brza promjena diplomatske mreže, mislim da je to najbrža reforma koja se može dogoditi, da otjeramo ove potrošene i islužene kadrove iz veleposlanstava i da Bećirović, nadam se i Komšić, pošalju tamo novu energiju mladih i pametnih ljudi", kazao je Elmedin Konaković za Avaz u oktobru 2022 Kad pogledam ovako ima li išta da ovaj čovjek nije slagao
Nipta
Odlicni predstavnici građana BiH, drzave u kojoj vlada bijela kuga. Natalitet 0%, bas kao sto se i vidi iz prilozenog spiska potencijalnih ambasadora. Gluho bilo!