Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su hadzije 9 sati blokirale grad, sazvao bi se evropski parlament. Ovo nema veze sa pravima, ovo je teror.
Navijaci hoce da proslave titulu odma se rastjeraju za sat vremena a ovim idiotima daju cijeli dan F U J !!!!
de ba, grad se blokira 100 puta u godini zbog raznih manifestacija. why so surprised now?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Idite na Trebevic tamo setajte, malo malo se grad blokira iako je guzva sramota.
Trebalo je pomoći ovim osobama sa sociopsihološkim devijacijama nastale zbog trauma iz djetinjstva ili bioloških anomalija.
Kako je moguce da isprastamo zbog podrske necemu sto nije normirano nasim zakonima. Cista sila i nadmetanje drzeve nad drzavom. Nek sam euroskeptik ovo je glupost!
A kad se biciklijada ili neki navijački korteo održavaju pa se traži stop saobraćaju na makar sat vremena, noge hoće da ti lome jer si pitao.
Njihov cilj je uspjesan, njihova stvar je u vasim ustima i konstantno im vi dajete vasom paznjom neko znacenje ovom "pohodu pederluka"
Sta je sa majmunima ko vam brani u 4 zida mazite se slagom koga zanima... sljedece sedmice blokirati ulice jer sam normalan 🥳
I sad oni imaju predonst u odnosu na ostale građane ja sad moram zaobilaziti i kaze oni ugrozeni i nemaju prava, evo imaju prava njih 200 vise ima orava od 200.000 građana i da mi je samo znati koja oni prava nemaju pa se sad kao bore za ta prava.
Mi koji guzimo p.cke bi se trebali isto malo ozbiljnije organizovati, ne ide ovako
Da bilo ko drugi blokira grad cijeli dan bio bi islamski ili katolički ili ne znam kakav terorista. A ova gospoda će za koju godinu natjerati da im još svi mašemo i po mogučnosti popušimo. Žalim te Evropo. I vaše vrijednosti
Narode moj bolje da smo oformili centar z a pomoc da lijecimo ove bolesnike, dodjite anomalicari , bolesnici otvoricemo vam centar za lijecenje vasih trauma iz djetinjstva, ne bojte se
Ja odo odavde, vi kako hocete.
kada ste već tu neka vam se i parlamentarci pridruže...
Ovo je i Benjamina kriva, zabranila proslavu Nove godine u gradu, a dopustila da ovi bolesnici hodaju gradom i zatvore centar grada 9 sati. Pa narode dozovimo se, glasate za one koji ovo dopuštaju, vjerovatno su i oni pripadnici ove populacije.... Omladina danas hoće da izađe, ne može od pederluka ccccccccc
Ide pesko ulicom, trda mrda guzicom.
Ko će nadoknadit gubitke? Nek prave povorke na Igmanu, Bjelašnici pustite grad da normalno funkcioniše. Diktatura manjine nad normalnom većinom.
Interesantno je da počinje kod vječne vatre, moglo bi biti i da okonča sa vječnom vatrom. Ima tu neke simbolike!
Majke vam ga deraske…