Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se kod nas uvode zakoni i vrse inspekcije. Da mi je docekati dan da procitam da je inspekcija usla u neki objekat u Listici ili Posusju
Mene truju duhanskim dimom u svakom shopping centru u Sarajevu, tako da me po ovom pitanju inspekcija u Lištici ili Posušju uopšte ne zanima.
Sto se mene tice nek i njihove inspektore salju ovamo zbog ovakvih stvari
E jeste ga razvukli...
Ovo ako zaživi u tržnom centru u Zenici očekujte vanzemaljce da se spuste.
U Balkanu preko puta Jazzbine također nema više pušenja, a nije navedeno.
bolje bi vam bilo da zabranite rakiju, od rakije kuća poplakuje.
BRAVO!!
sklonite macke sa ulice i haustora i pse sa ulica..od njihovog izmeta grad se usmrdio.. dobro je sto pokusavate nesto od eu pravila prepisati ali to znaci temeljito uraditi a ne kao da zivimo u srednjem vijeku
Najveća glupost, iako nisam pušač. Kome se ne udiše dim nek ulazi. Isto kao da će se nešto postići, a ovamo nas truju svim i svačim.
naravno da ce se postici..ne samo za pasivne pusace nego ce prinuditi i pusace da malo razmisle o svom cejfu koji kosta drustvo enormnih para..ako ti nije jasno u lijecenju astme, bronhitisa, raka pluca i drugih plivnih bolesti
Nigdje veze u Merkatoru unutar nemoze se pusti samo vani moze
Sljedeče godine slijedi i parada pušača jer su nam ugrožena prava.
E ti kafići mogu slobodno ključ u bravu jer će promet opasti za 90%
I onda se nadises "cistog zraka" u trznom centru i izadjes na ulicu gdje dimi sto hiljada auspuha i od smoga ne mozes da otvoris oci. Bravo, za ove sto zdravo zive.
Sta je sa nargilom
Ovdje su na gubitku samo mali lokali koji nisu u mogućnosti izdvojiti pusacku zonu. Izgubit će dobar dio prometa koji sigurno neće nadoknaditi sa vama pametnjakovićima kojima sve živo smeta. Lp
A živote, znači još tri mjeseca pa onda još godinu dana. Ovaj zakon bi trebao u restoranima odmah stupiti na snagu, a u kafićima kao dosadašnjim tokom. Ništa sebičnije i odvratnije nema od pušača u restoranima.
E vidi , konkretno Vogosca . Dvije stolice i mali sto (rasklopni). Maksuz sjesti pored i kaHvenisat . Da vidim ko će imati da mu da me upozori ili zabrani .
Ko pusi nece tu sjediti i vozdra.
citam ovo s cigarom u ruci u kaficu koji je na listi kafica sa zabranom pusenja eto tolko...