Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake uze te covjek za 100k glasova, a ti jos ostavku nisi podnijeo na celu stranke.
Kaze covjek imamo bolji rezultat nego proslih izbora. Dzafke koji je samo grijao stolicu Kakiru imao 215 hiljada glasova, a Kakir ni 170. Dovoljno receno.
a-al-ali-ali nj-njih je jedanaest protiv nas
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
SDAovci ako su pametni, neka izbace hadalje poput Dedica, Kenjca i slicnih. Semsudin Mehmedovic je odlican covjek za predsjednika stranke. Izgubili ste dobre ljude poput Zvizdica i Konakovica. Rijesite se otpada, pa mozda ta stranka i prezivi.
Šemso se sinoć na Face samo smješka, znao je on kako će se odigrat stvari zato je samo sebe promoviso
100.000 razlika pa ovo je bila metla
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dodik kaže da mu se zgadilo "rikanje hodže" a drugi dan ga Bakir primi na razgovore kako će razdijeliti kredite.Ništa bolji nije ni "veliki Islamista" Erdogan.Čovjek sa i malo obraza se sa takvim fašistom nikad više nebi sreo ili bi mu makar zveknuo šamarčinu kod prvog susreta.
Da se računa zdrava pamet imali bi mi svi jednog. Zdrave peti nema pa sa bude jos detaljnije, nedostaje jedan za Jevreje, jedan za Rome i jedan za Ostale ili makar jedan za manjine...pa nek ide život ajmo u plemensko drustvo sa poglavicama, ni ovako nismo daleko.
Bakir je očekivao pomoć od Boga i nije je dobio. To mu ništa ne govori? I dalje misli da je do 11 stranaka.
Željka pije,Željko pije..zapit ce se,marnut ce je Željko
Po mnogima je bitno da nema Bakira u predsjedništvu. Pa eto vidite sad Denisa u toj postavi ako bude kao sa Srebrenicom Nahebali smo. tražili ste promjene blago se nama.
Ovo ti je bake kazna sto si sa sejdom šurovo 12 god
Izađimo na ulicei iskažimo građamsku neposlušnost , neka anarhija vlada ali nas neće više praviti budalama...
Prave debile od nas... 250 000 nevažećih listića... Ja idem ko budala čekati u redu dva sata, da izglasam promjene i da obavim svoju građansku dužnost i dođe plaćeni Dodikov ili Bakirov kreten i stavi mi X da mi poništi glas.. jb..m li vam majku smrdljivu i lopovsku... Ponavljaj izbore i od sad samo elektronsko ili nećemo izlaziti nikako .
Evo prvi dan poslije izbora i odmah nam je bolje😅
Džabe im pobjede ako u parlamentu nemaju većinu.Čak i da se ujedine DF i SDP,ovi iz SDA,HDZ-a i SNSD-a će im uvjek kontrirat.I idemo opet naredne 4 godine za nigdje...
CIK mi je sumnjiv ali pravo.Ok mi je predsjednistvo ali ostalo nema logike nikako 100% znaci da imaju prste umjesane u lopovluk.
Molim protokol iz Predsjednistva da svakako pozovu gdina Milanovica na inauguraciju.
Zasto se Bakir konstantno oslovljava sa Predsjednik ? On nije predsjednik BiH, niti je clan predsjednistva BiH. Moze biti politicki lider i predsjednik stranke ali u tom kontekstu se osobe ne tituliraju na nacin da se stavi ispred imena Predsjednik... prestanite vise
Ima li neko iz CIKa da objasni kako je Borjana Krišto u mjesnoj zajednici Konjodor (Općina Bužim), koja je izuzetno konzervativna muslimanska sredina, ima upisano 86 glasova ????? Znači nema ni 6, kamoli 86
Veca je misterija kako u svom selu nije dobila niti jedan glas.
Hajde ba ponavljatie jedno isto. To svi znamo. Da vidimo ko će sjediti u parlamentima. To pišite