Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRAM VAS BILO NI SLOVA O SPOMENIKU NA BRDU ZUC I VAZNOM DATUMU ZA SARAJEVO I DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU. AL O GENOCIDASKOM SKUPU CIJELI DAN NASLOVI
Imaju i pametne robote da ti blokiraju komentar
qoqišam je kompletnu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zasto nas ovo zanima i zasto mi se to pokazuje 24/7 tamo kod njih pa izvjestavajte o fiktivnim beznacajnim dokumentima
@dajte narodu posao manite se sabora
Ovu deklaraciju je napisao ChatGPT, nisu ni oni pročitali.
Znate zasto se ovo radi ,zato ato je Vucic odavno izgubio Kosovo samo ne smije da kaze koliko sam cuo i potpisao je nesto ,Mile sa ove strane nema nista da ponudi gradjanima osim srbovanja nema novih investicija nema radnih mjesta nema vanjske politike ni u Srbiji ni u rsu ,kako dalje ostati na vlasti i van zatvora ....podizati tenzije do maximuma pa ako se i zarati nji dvojca imaju mjesto u Rusiji narode sa svih strana nemojte u rat radi njih dvojce.
Zaboravili ste 50 tačku,da ste ljuti na EU i da nećete više ići tamo da radite a svima koji su već tamo poništiti pasoše pa nek vidi EU šta će bez srba.I naravno odbiti sve njihove projekte i pare to pod hitno odma.
5.Samo Srbi,6.Koliko vas je ostalo zbog takve politike u srbiji i entitetu rs,8.Kontradiktorna ratnohuškačka politika,9.Dokaz Srebrenica,Vukovar,bijele trake Prijedor,17.Preporučujem knjigu Atentat na Zorana,tu sve piše ko i zašto je poćeo rat i raspad Juge,29.Dejton,38.I obratno katolicima i muslimanima u rs,39.obratiti se Erdoganu,46.krađa BiH struje,49.Da se pomirimo sa otetim?.
Četiri noge dobre, dvije loše beeeeee!!
Bilo oko 7.000 ljudi...
Koja glupost od teksta, ja zakljucaka i k…. je li im ovo Chat gpt napisao?
Deklaracija su neobavezujuce, lista zelja!!??
Blago vama srbima ovi vaši političari ovom deklaracijom riješiše sve vaše probleme od sutra vam je blagostanje
GLUPIH 49 ZAKLJUČAKA !!!
Tresla se gora, rodio se miš tj. dva miša
Sve je to fino samo ste zaboravili jednu činjenicu da ima Državna granica na Drini i da se ne pitate samo vi oko svih tih projekata.Tako da je ovo predstava za nepismene i izgovor Dodiku da se riješi 9 Januara jer mu puše SUD BiH za vratom a i visoki predstavnik 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Evo I napisano. Ljudi se izjasnili na koju stranu će da vuku.
Svašta od ovih svetosavaca.
Dragi bože, spasi nas ovog zla, daj nam da komšijski svi lepo drugarski živimo, ovi su još u 14 veku
Ovo je Gazimestan 2,tako su i tamo planirali rat