Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno i uspješno 🤚
@kakanjci Dobro sto je ukljucen ministar zdravstva, ali zasto POBOGU Aida Pilav?
Pilav u stabu a nema Nakasa, Stevanocica, Hisica......
Nema virusologa, ali ima genetičar :D
https://balkanskitrougao.blogspot.com/2021/01/covid-19i-z-o-l-c-i-j-dan-01.html
Sramotni su članovi kriznog štaba jer pojedini ni ne znaju način rada Covid centara, sjesti će u fotelje, a nisu vidjeli niti jednog Covid pozitivnog pacijenta. Tek sa novim Kriznim štabom ćemo imati krizu! Bilo bi smiješno da nije žalosno!
Nabijem ih na k.... sve, od prvog do zadnjeg clana! Bolje im je nak zadju po haustorima i nek provjere koliko ljudi je gladno i promrzlo radi j...... virusa, pozatvarajte sve majku vam j.... nek nemamo sta jest, majku vam j.... nece ni vama biti lijepo, it strucnjaci, vlasnici farmacija i farmaceuti, vlasnici privatnih klinika, lovci u mutnom, pa hodat cemo ko zombiji i jest jedni druge, samo polako!
Sve pohvale za doktora Vranica spasio mi zivot prije pet godina ali ostao bogalj totalni da se patim dok sam ziv pa nebih zelio da i ovo ministarstvo ostane zivo a totalni bogalj
Sve pohvale za doktora Vranica spasio mi zivot prije pet godina ali ostao bogalj totalni da se patim dok sam ziv pa nebih zelio da i ovo ministarstvo ostane zivo a totalni bogalj
haj bar imamo ministra zdravstva sad
Iz šupljeg u prazno.
Sebija je sve vratila, a narocito najnoviji mercedes GLC coupe
Cekaj malo, pa Senada Bosno,osnivac NiP na skupu koji je prenosila tv ne nosi masku,valjda u vlasti pa ne mora
Budite baš krizni štab a nemoj te krasti i nabavljati aparete iz otpada iz EU.
Respect !
Trebali su ukljuciti u Krizni stab i predstavnike poslodavaca, sindikata i sl. Ova epidemija nije iskljucivo zdravstveno pitanje da bi samo ljekari odlucivali o mjerama.
Ma neka odlucuju sta hoce krizni stab moze biti nadlezan jedino ako se proglasi vanredno stanje, do tada njihove zabrane mozes tretirati samo kao preporuku!
Nemate u KŠ:psihologa?pedagoga?psihijatra? Dobri ste, nema šta.