Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu se nakotila jedna paša-bruda-starleta-elita populacija, dojučerašnja sirotinja koja se na sumnjiv način dokopala novca. Pare su od gudre, reketa, otimanja, prevara i prostitucije. Najgore je što su uvezani sa većinom policajaca, tužioca i sudija i mogu da rade po Sarajevu šta požele bez posljedica. Pogledajte samo kakve kockoglave brude prolaze u autima preko 200.000 maraka bez dana radnog staža.
Adnan Harbinja i njegova influenserka, gori je od alema
Valja Harbinji opravdati Vučko apartmane 60 auta kuci sa Bazenim kupljenih direktno od Hodovica o Sarajevo Textilu tek dokaze na naplati prljave pare
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
80 % zgrada novih u Sarajevu direktno izgradzeno od narkotika...
i bjelasnica i oni sto kupuju sve pokradeno
Moze li mi neko objasnit kako se daju imena ovim akcijama?
Zbog ovih saznanja Konakovica treba iskljuciti iz svih pregovora oko izmjene Ustava. Mogao bi vrlo lako ucjenjen od Covica i Dodika.
Zakon mora biti obavezno oduzimanje imovine.Veoma lako je dokazati da je stecena kriminalom,trgovinom drogom. Nije tako tesko skontati da nije logicno da neko preko noci kupuje stanove,auta,kuce,nigdje ne radi. Treba samo hrabrosti i volje nasem pravosudju i sve ovo sto je steceno kriminalom oduzeti i da drzava napokon krene naprijed.
"Pozadina slučaja Consigliere: Tužioci Hukeljić i Pašić ignorisali dokaze, novi postupajući tužilac uhapsio Titovog tjelohranitelja Dženisa Kadrića u čijim Sky prepiskama se pominje ministar Elmedin Konaković!"
Gradi se Sarajevo od bijelog, odjednom zgradurine koje grade tek osnovane firme sa minusom u poslovanju, odakle, kako? Kvadrat 6-8 milja, ko to kupuje? Nema jednog regularnog kupca dajem glavu, ne mogu se te pare kod nas legalno zaraditi
Hahaha. Consigliere. Benvenuto. E grazie per tutto.
ragazzi Corleone Sicilia capone. Djudjaro, fumare, amore mio kaco Pancerote, lazanje i lizanje maco.
OSMICA VAM MAJKU * EBO!!! NECE NI KONAKOVIC " DUGO "!!! PRICAJU O " SPECIJALCIMA" - A " TITO LICNO POKLONIO DRAGANU LUKACU PISTOLJ!!??
Znači neko će dobit Oscara za smišljanje imena ovih operacija. :D
Nemojte ljudi tako, te pare zarade zene od influensinga🤣
hoce li biti oduzimanja imovine?
Koja je ovo papanska halaša i fukara! Joj grade šta nam papci rade!
Ćelo je zakon...
Đenis se bavio lopovlukom dok je jos bio osnovna skola, a u srednjoj se ispraksao. ni tad mi nije bilo jasno ko je njega primio u MUP, i to u specijalce...
Kad ih pustate
Хоџе и овакви, пуних бисага, продају популацији у резервату мржњу према комшијама, велемухамеданску агенду прслу и болесну, бошњијакање и алахање и испашу. Мада, руку на срце, у тако токсичној средини, у којој рат никад није завршио није им ни чудо шта су постали.
Šta je bilo kad te poslije mise parok naguzzzio? AMEEEEEEN Dragan Čović.... Braćo kleknimo i pomolimo se za našu Hacijendu u Radobolji ali prvo popušimo našem Dragančetu...