Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibrini ljudi, Hadzibajricu sram te bilo
Enisa Spahic ona ubleha sto je SDA uzela sebi
Skaka i Hadzibajric jel vas stid gradjana Sarajeva???
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bogić Bogićević: Sve što sam radio, radio sam sam, bez bilo kakvih tajnih i javnih dogovora i špekulacija. Dakle, sam sam odlučivao u skladu sa svojom savješću, imajući stalno u vidu da predstavljam cijelu Bosnu i Hercegovinu i njene građane, bez obzira na naciju i vjeru.
Novonastale stranke i dalje podrzavaju naslijedjeni princip dinastije i nasljedjivanja polozaja sa roditelja na djecu. Uzas. Ako je mladi gospodin tako strucan, zasto nije prvo ispekao zanat u realnom sektoru ili pokusao kod medjunarodnih organizacija, a ne otac da mu bude referenca. Ako ovako nastave, NiP koji e izborio historijski uspjeh pruzajuci nadu u promjene, ovim ce zavrsiti isto kao i prethodnici koji su se odrodili od naroda i stvarnosti. Sram vas bilo
Za Skaku ni bravadziluk ne bi glas’o, podguzna bakirova muho
Ibro sugo, kako ces kroz carsiju sutra proci. Sram te bilo.
Dok je ovakvih ne trebamo sumnjat da ce biti jos genocida. Ovo su gospoda koja bi sutra za avionsku kartu predali cijeli grad na strijeljanje.
Svaki komentar suvišan. Propast države. 1000 stranaka a nijedna probosanska. Sve lopovske. Nema čovjeka u politici za koga bi glasao.
JA KAD VIDIM OVOG ISKRIVLJENOG GURBETA VEDRANA DODIKA MORAM IC SRAT HA HA HA HA
Seid Škaljić (NBL - NES), Jasmin Skorupan (samostalni), Vedran Dodik (Savez za Stari Grad), Bajro Biber (BOSS), Enisa Spahić (samostalna) i Drago Jurić (USD) - narode zapamtite ove likove i imena posebice! Možete li da zamislite kakvo su oni gradsko đubre, kada se šikanira čovjek poput Bogičevića. Mislite li da imate mjesta među Sarajlijama?
Kad se vidi ova lakrdija sa političarima u BiH i Sarajevu, Sarajevo nije ni zaslužilo da mu Bogić Bogičević bude gradonačelnik. Najbolje da bude ono govedo Zahiragić, on najviše liči na današnje Sarajevo.
Svi ste vi gov..
stanivukovic je bolji kandidat nego kvisling b. bogicevic
Da je Bogic Bogicevic glasao da vojska preuzme vlast danas ne bi postojala ni Hrvatska,ni Slovenija,ni BiH ni ostale drzave.Bogicevicu usred Zagreba,usred Ljubljane trebaju podici spomenik jer zahvaljujuci njemu danas postoje sve ove novonastale drzave inace danas bi svi bili u velikoj Srbiji.
E vala nek ga niste izabrali dosta je i propalog komunjarskog sistema.Bogić Bogićević (Ugljevik, 15. svibnja 1953.) bosanskohercegovački političar, član Predsjedništva SFRJ od 16. svibnja 1989. do rujna 1991. godine. Za člana Predsjedništva SFRJ izabran je između pet kandidata referendumom građana BiH 25. lipnja 1989.
E vala nek ga niste izabrali dosta je i propalog komunjarskog sistema.Bogić Bogićević (Ugljevik, 15. svibnja 1953.) bosanskohercegovački političar, član Predsjedništva SFRJ od 16. svibnja 1989. do rujna 1991. godine. Za člana Predsjedništva SFRJ izabran je između pet kandidata referendumom građana BiH 25. lipnja 1989.
Ovo se moglo očekivati od četvorke ovakve kakva je sada.Ovakva opozicija,ideološki neartikulisana,smušena,bez jasnih ciljeva,ne može biti ozbiljna alternativa SDA.Nažalost,jedan od najvećih promašaja ove četvorke je nastojanje da budu bošnjačka opozicija a ne bosanska.
Klix mijenja teze!?Bogičević je naj manje sporan,sve ostalo je sporno.