Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja Hrvata, ja Bošnjaka... Miloš & friends 😁
Po logici sarajevske mahalske minder politike, Bošnjak Alen Šeranić iz SNSD-a nije legitiman, a Sejdo Komšić jeste. I onda sebi postavljaju pitanje zašto ih je i američka administracija pomalo skužila, a europska pogotovo.
Legitimni predsravnici Bosnjaka iz reda SNSD na prijedlog Srba , kako to da se sada legitimni Dragan Covic ne buni i jos gora legitimna ona fu.sa Zeljana Zovko fuj🤮🤮🤮
5000+5000+5000+5000+5000+5000+5000 😄😄👌👌
Adil osmanovic ko vegeta nema gdje ga nema
Ovima redovno plata 4000 maraka. Nece nista radit to 2026 a kupit cu kuce stanove djeci, auta itd. Odmor daleko od neuma.
Dečki ako 30 godina nije bilo vam dosta da lopatom po budžetu uzimate i da sve živo blokirate, pogledajte samo parametre gdje takva politika nas dovela i jedne druge treće da imamo kilometre redova pred ambasadama tako da za promjenu bi bilo vrijeme da počnete nešto raditi da ima rezultate