Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se velikoj propasti kako kriminalnog predsjednika stranke, tako i njegovih kandidata na listama… Stranka za BiH kojanje za kratkog mandata pokrala više nego i jedna stranka do sada..
SDA privjesak..Efendic znacenje rijeci kjafir je onaj kojo krije istinu..ti si taj koji je omogucio HIFI, ASI, Tibri i ahbabima da uniste stanarima zivot u naseljima Novog Grada. Nena moja bi bila uspjesna da im je dala da grade na onim lokacijama koje si im ti dao.
Kakvi su ti u sjećanju istaki Jerlagić, Arslanagić, Melih Alić i xyz njih što su pokrali i obogatili se u samo jednom mandatu.. Nakon oada aprilskkg oaketa BiH je strmoglavo krenula nizbrdo, najvise kaznim obecanjima tzv patriote, Harisa Silajdžića.. SZBiH=Mafija
Nadamo se propasti stranke na izborima.
Kampanja za samo jednog covjeka-Efendica. Ovo se zove sve cu uraditi za fotelju-bljak!!!!!!
Koalicijska stranka...od ovih je za komadicem vlasti gladniji samo NES
Sebiji
Ovaj Efendić je za ove botove trojke i njihove načelnike Anštajn, ama baš se ništa po pitanju vođenja općine čovjeku ne može prigovoriti, a o ovim listama ima svašta. I on ko biva SDA-ov igrač, a Vaš lijepi hadžija nije. Logika nigdje veze, pa koliko znam Semir je uvijek prigovarao Bakiru što forsira ove difovce i to javno govorio dok je bio u SDA, za razliku od vašeg Dinčeta, koji je bio što bi vi rekli podguzna muha Srbiji.
Spasimo Dobrinju LAZOVE. Kako si HIFI ono dozvolio MIMO ZAKONA I PRAVILNIKA!?!??! Lazove
Za koga ti radis jadan nebio Onako javno na tv LAZES Ko si i sta si
Pravo multinacionalna stranka za BiH.
Dokaz da Efendija preuzeo stranku u korist sda
Brisu li se brisu komentari. Nema šta onda cemo samo komentarisati bravo, super, svi su lijepi, sve je krasno
Rumeni,ti nisi ni za vodit mjesne zajednice koliko si se izblamirao sa ovim Sehovicem.Obicna si SDA podguzna muha u funkcija ostanka Bakira,Genjca i ostalih metuzalem ba vlasti,istih onih koji su te i stvorili,pardon izvukli iz sehare 2012 godine.
Ko glasa za Stranku za BiH kao da je glasao za SDA ...
Pa stavite jednu ženu za kandidata
Svaki kandidat je tu jer sa njim se može manipulirati, nema ni jednog čovjeka da je sa biroa za zapošljavanje, jer takvi ne mogu da budu selektirani, jer su pametniji od onih koji kroje liste i mogu lahko udariti šakom od hastal, jer ne mogu da podnesu da mogu nečiji privjesak oko vrata
Samo kad se sjetim 2006. godine i tzv 'Aprilskog paketa' koji je mijenjao Ustav i po kojem bi BiH imala samo jednog predsjednika a kojeg je Haris Silajdžić srušio u Parlamentu BiH. E moj Harise, nikad više nećemo imati takvu šansu...
ovo su čišći sdaovci nego oni uz bakira :) :)