Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim traže dodatno opterećenje budžeta bez ijednog primjera kako da se to pokrije uštedama znači da nemaju namjeru da uhljebe poput sebe i svojih poltrona uopšte dodirnu. Opterećenje budžeta bez rezova u administraciji znači stvaranje potrebe da se budžet poveća, a to znači nove namete tako da vam je plata veća, ali i računi. Isti su kao i SDA sa mazanjem očiju, demagozi koje u oktobru zajedno sa zelenim trebamo očistiti sa scene.
Pogodite zašto su tražili smanjenje cijene struje, a preskočili smanjenje grijanja koje u avgustu plaćamo kao da je januar? Zato jer gospoda drže Toplane trenutno koje im trebaju za uhljebljene omladinaca. U oktobru samo glasati za one koji su iskusili vaš život, rad u realnom sektoru i koji su primarno njime izdržavali ili i sada izdržavaju kuću. Dosta je ublehaša, krimosa, demagoga i aktivista koji bi hljeba bez motike.
SDP je zaposljavao bez konkursa ljude u Toplane Sarajevo. Sad je osudjeni ratni zlocinac Enver Zornic tuzio Toplane jer je ostao bez posla a smijenila ga je Vlada KS. Prije toga ga je imenovao SDP na direktorsku funkciju. Sad ce Zornic dobiti tuzbu, a gradjani ce to kroz racune platiti. Sigurno nece Damir Masic i SDP. Masic je inace sef kadrovske i prvi do Niksica pri zaposljavanju. On je komunisticka verzija Asima Sarajlica.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nisam ni skonto da nosi masku obzirom da ima bradu ko da glavu nosi naopako
SDP je izgubio multietnički karakter, tu je potpuna deintelektualizacija kadra SDP-a. U SDP-u postoje ljudi koji su na direktnim vezama sa obavještajnim službama iz susjedstva. Čovjek mi je skrenuo na to pažnju, kaže: 'Znaš kako zovu šifrovanog agenta u SDP-u? M-3.' Imaju trojica koji direktno tamo rade za njih. Imam dokaze koji će biti predočeni ako treba. Imate ljude u vrhu SDP-a koji su na vezama sa stranim obavještajnim službama iz susjedstva" kazao je Lagumdžija.
SDP je najveca podvala Bosnjacima, ali i Srbima i Hrvatima, jer kao sto znamo SDP je izgubio multietnicki karakter i tu je potpuna deintelektualizacija kadra. Sada je 99,2% Bosnjaka clanova, glasaca i funkcionera u toj vec sada propaloj SDP partiji, dok su drugi narodi najminimalnije zastupljeni. Podvala Bosnjacima jeste sto zele da uzmu glasove od njih, a podvala Srbima i Hrvatima sto zele da u ime njih nekoliko prodaju parolu o multietnicnosti. SDP lopovi i obmanjivaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mašiću, kako mlada !? Puca li se po Sarajevu !? 😂
Trebate li zajam? kontaktirajte nas putem WhatsAppa za više informacija +2348075180625
Šta god da kažete providni ste ,obratite se sefu Vucicu i vidite dokle ste
Lista želja populistički motivisana. Posebno sa zahtjevom za poreske olakšice za freelensere. Koje ba njima olakšice, pa samo im je u off shore destinacijama povoljnije plaćati porez. I nešto mi zapade za oko, ovaj "voditelj top liste" se smijao Fadilu oko stavljanja maske, a i on je nepravilno nosi. Ne može mu nos valjda stati ispod maske, šta li?
Populizam
kasnis i prepisujes od naše stranke
A i prijedlog im je ono nidže veze smislenije bi sastavio učenik 3 razreda gimnazije
Jest lijep sa ovom bradom makar da se obrija ovako kriza brate
Opet ovaj Damir Mašić. Pa ima li ko drugi u SDP-u osim ovog uhljeba koji je ostavio ženu i dijete???I nije iz Sarajeva, vec iz Gračanice. Demagog. Bradonja.
Kako se meni gade ovi svi pametnjakovići iz svih stranki to su jedni obični paraziti pijavice kojim ja ne bih ni dvije ovce dao da čuvaju,ali eto ini su pametni uzimaju dobre plate i dnevnice a ti narode sisaj vesla
Sto niste usli u vlast pa sada poduzimali mjere i pitali se. Ovako je sve ovo propaganda
Divi mu maske ko Alibaba ... ili vojnik A.B..... Hehheheh... koje ovi ublehe valjaju pa oni blage veze nemaju ni o cemu ... ali samo nek se mlati..
Pozivamo ovaj SDP da se samougasi dok je vrijeme, bolje nego da dobiju otkaz. Tako bi država uštedjela pare koje daje ovim licemjerima, čitaj peta kolona, i iskoristila na bolji način u ovoj situaciji.
I ovi nemaju mjere ni u čemu. Odrijesiti kesu a nikakav prijedlog kako kesu da napune
U SDP-u ima jako pametnih ljudi: Prof Pejanović, Domazet, Stevanović... Žalosno je što SDP od svih njih pred građanima zastupa ovaj konj koji je sam sebi dodijelio ulogu portparola.