Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj idiota
Dzafa ko tampon zona izmedju Milanovica i wannabe hrvatskog člana predsjedništva 🙈
A šta si ti?
Treba napomenuti slovencima da sakriju alkohol od alkoholicara "ciroza jetre" komsica
Gledah sine Mileta gromade
Sejdi je maska spas, da se ne ocuje na rakijetinu
Nek je vala i Sejdo malo izasao iz BiH da vidi svijeta
Razgovori, pregovori, dogovori, nemaju alternative. Sve je to dobro, samo je Sejdi Bajramoviću trebalo zabraniti ulazak u Hrvatsku.
u ime kojeg od tri konstitutivna naroda plenumu prisustvuje sejdo mitraljezac.
Ovo nema nigdje na svjetu..tri predsjenika.
Pohor i Milanović predstavljaju dvije EU zemlje koje su prije bile u sastavu Jugoslavije. I sa njima se priča o proširenju EU. Pa nećeš valjda pričati sa Portugalom.
5 uhljupa
BiH sa trojicom izgleda smijesno, podijeljeno i neozbiljno. To nas stavlja u los pregovaracki i svaki drugi polozaj. Treba nam jedan predsjednik ili barem za sada na ovakve i sl sastanke treba da ide samo trenutno predsjedavajuci koji moze da potpise zvanican dokument ili da zvanicnu izjavu samo uz saglasnost druga dva. Takodje, BiH je uvijek placala najvecu cijenu zdruzivanja i razdruzivanja Jug drzava, ne trebamo se tu uopste petljat
BiH politička septicka jama
fikus lobotomiziran, sejdo 3 promila u suzi, laktašensko sirovina teška
Na veceri odabrano drustvo,"sve moj do mojega".😂
Od ovih na slici jedini lideri su Milanović i Pahor...ostalo su pekinezeri. Da ih pitaš koga predstavljaju svi bi znali odgovoriti...jedino bi Sejdo bio zbunjen.
''Željko komšić puši lulu mira dobio je šita od zvaničnog alžira"
Bar sjede i pričaju zajedno. Izvan EU nemaš šanse preživjeti novu tehnološku revoluciju koja je u toku.