Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U USA svaki pakistanac je doktor ili scientist,inace svi Arapi iako Pakistanci nisu Arapi su u USA izuzetno skolovani i veoma pametni,i naravno sad se covjek pita a zasto te drzave ne napreduju sa takvom pamecu,ne znam odgovor,mozda su vlade krive ili sam sistem
Saradnja između bratskih naroda Bošnjaka i Paštuna se nastavlja hihihihihihi
Zašto je ova škola pakistansko-bosanska? Iz teksta se vidi da se škola nalazi u Pakistanu, i da se edukuju pakistanci. Ako je samo zbog imena škole, ne može biti zbog toga bosanska. Jedino, ako se uključe naši predavači, npr. Sebija i njoj slični, možda bi se mogla i nazvati bosanskom :))). Sve su prilike da će tako biti, pa da će "prva dama" na daljinu da predaje u Pakistanu :))) i da prima od njih honorare.
u islamskoj deklaraciji alija kaže da mu je pakistan i njihovo uređenje omiljena država a kritikuje ataturka što je u turskoj ukinuo šerijat i arapski jezik. zamislite kakva je budala vodila ljude devedesetih.
poturcena posla
Pakistan....poznati izvor edukacije i svjetskih prestižnih škola.........priceless
Učenje na daljinski Diplome na financijsko-rodbinski
Znaš kako piše na ulazu Univerziteta u Travniku? Tu me cijene - tu kupujem!
Očekuje se i otvaranje bratske škole Muhammed Zia - ul - Hak, u prostorima sadašnje Vladislav Skarić.
Imal Darvina u toj školi? Ybt nama škole pravi/obnavlja Nizozemska, Švedska, Norveška.... a mi se zajebavamo sa usranim pakistancima...