Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake je na koljenima, jos Ze-DO kanton i moze kod zene u Crnu Goru kokosi cuvat!
@gurabijaa hahahahahhahahaha Borit ce se Bake za sarajevsku zemlju do posljednjeg Bosnjaka. Ne mrda on odatle
Cuj državni udar. Jeste udar na vaš kriminal. Mafijo.
Ja, iii?
Każe: "Nelegalno, pa šta?"
Dosta je vladanja krezubih!
Grohotom se smijem 😂😂😂 Rusi zelenu kriminalnu organizaciju sa bakirim na celu. Bravo Tuzla 👍👍💪💪😁😁❤️❤️
E svašta,državni udar u Kantonu TK,zar i to može. Šta je se napravljeno do sada krivičnih djela zadnjih 15god.treba 100 tužilac da na tome rade.
Jel'se udarila, jadna, kad je pala?
Ljudi ko ima većinu i može donositi odluke taj treba da formira vladu. Nije u redu da trenutna manjina koja ne može usvojiti budžet, neusvajanje istog svali na većinu kojoj ne daju da uspostavi vlast i pri tome na sve medije su počeli da nahuškavaju narod kako će ostati bez zdravstva, plata i slično.
Sve to treba rastjerati. Kantoni samo gutaju pare, bez ikakve vidljive razlike sto sjede u foteljama.
Rodila ga Mevla
ja koje su ovo sirovine, izglasas nepovjerenje i izaberes novu vlast, ali ne treba posebna sjednica da bi kukavice smijenile rukovodstvo... ovo sad prijaviti ustavnom sudu i neka plate cijenu
👍👏
Konacno je i to odradjeno...
Bravo za novu Vladu, tako se to radi!
Cirkusa Tito dragi...
Kada god udaris na njih oni kazu drzavni udar