Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i DF na aparatima
Narko Kartel i Čovićeve nametnute i nelegitimne troja Saraj cu/kice u transu..Neka neka stiže Oktobar a tamo nema Čovićevih skripti i Uzp botova.
Bivši predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Milan Tegeltija rođen je 1971. godine u Srbiji u Pančevu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci 1995. godine isto ratna škola i nije državljanin BiH .NIKAD DA GA PROVJERE .Pa on i svi ma neznam ko da je sa lažnom diplomom mora se uhapsit. Dosta ba više pačije škole ,lakše se djeca u vrtiču dogovore nego ova politička mafija. bez škole.
Ko o čemu, khm khm o poštenju.
U prevodu, svi mi smo dosli na isti nacin, kao bivsi clanovi politickih stranaka, a nismo imali ni iskustva u sudu, pa eto radimo i kao sve je OK. E pa nije uvazena sudince. Dok vi naucite svoj posao i udovoljite svojim strankama, drzava i gradjani su na gubitku.
Narko Kartel i Čovićeve troja cu/kice u transu..
SDA kadar objasnio SDA mravima i sendvicarima da budu mirni.
Pa SDA te tu dovela. Nema zaborava. Moraš odraditi: vrati koro šta si pozobala! Pokušavam da ti vjerujem - ali ne ide!
O čemu ti? Kome da vrati i šta?
Šta su sve radili zeleni termiti , ono je bilo neviđeno.
Ne mozes se baviti politikom pa onda sjesti u visoki sud. To je unistavanje kredibiliteta suda. To su stubovi drzave i vlasti koji apsolutno moraju biti odvojeni.
Uhljeb brani uhljeba
Čuj stare mrcine. 70.g ali, kadar i ona i onaj ćeman. Oni su dobri, naši su. Niko drugi ne valja. Borimo se za mlade.
Znači, nije Ćeman jedini...
Sad i nju treba provjeriti ko i Sebiju , gdje je to ona završila školu ,osnovnu,srednju fakultet , i ostalo mr,dr.Iz prikazanog cv vidi se ratna pačija škola.
Seada se očigledno priklonila tzv. Trojki i HDZ-u pa im vidno podilazi. Tužno.
samo istinu govori. postala sudija bez dana iskustva. ssfa botu
Ti si zajedno sa Valerijom Galić dala odlučujući glas u korist HDZ i Čovića. SDA ti je dala sve, bila bi anonimus, dobro si joj uzvratila
sdfa sendvicaru