Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gaza i jeste jedino sto je od Palestine ostalo. Ove prodane duse Fataha, na celu sa cifutom Abbasom, prodaju pedalj po pedalj Palestinske zemlje.
HEJ KLIXE ZAŠTO MALO NE PRENESEŠ DEMONSTRACIJE IZ NAZARETHA GDJE ARAPI PALESTINCI KATOLIČKE, PRAVOSLAVNE I ISLAMSKE VJERE PRVI PUT MOGU DOBITI DOZVOLU ZA PROTESTE PROTIV RATA . ILI TE STRAH KLIXE DA TO VIDE HRVATI KAKO IM CIONISTI BRAĆU TUKU I DA SAZNAJU DA SE PALESTINSKI KRŠĆANI MALTRETIRAJU DA BJEŽE IZ SVETE ZEMLJE.
Evo link https://m.facebook.com/
Dole fašistički Izrael. Free Palestine !!
Jučer onaj Motaz što je na Instagramu sve prenosio piše da je sreo u Turskoj nekog palestinskog ministra za vanjske poslove i ovaj nije znao ko je on.... Njihova vlast je ista kao naša, boli ih neka stvar, očito je taj Hamas zbog tog bunta i nastao
Podnaslov "previše nevino ubijenih"? Zar postoji "premalo nevino ubijenih"? Ili možda neki normalan broj "nevino ubijenih"?
Neki dan sam vidio sliku ljudskoga mladoga bica, reklo bise zenskoga, pregazenoga gusjenicama tenka. Dovoljno da vas mrzim do kraja zivota.
Moze li mi neko objasniti (uputiti na link, knjigu) kako je uspostavljena vlada Palestine, kako uopce funkcionise, imaju li ustav itd, a narocito sta je i ko HAMAS u cijeloj toj prici? Mislim prije svega na trenutno stanje. Hvala.
@shapat Pogledaj Wikipedia, Stockholm agreement. To su ti okviri u kojima se organizirala palestinska samouprava. Problem je što ni to im ne dozvoljavaju Izraelci
hamas je zasluzio da vodi palestinu , a ne ovi uhljebi
Odvratno je reći ''previše ubijenih''. Pa ljudi nisu pilići brojleri i reći ''previše poklano''. Postoje neke kvote, norme ili standardi? Koliko je to ''dovoljno'' ubiti ljudi?
Palestinska uprava je ko nametnuta trojka ovdje