Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta da nas više cudi da svoje probleme nama nanse ili da uopste ima tz palestinska zajednica u bosni
glavno je bilo kad su pozivali na proteste za gazu " u toiko i toliko SAHATI" cuj sahati
Ne kontaju ljudi ovaj način prikupljanja pomoći. Nije isto kao nazvati telefonom. To je ujedno razgovor sa Palestincima koji imaju vijesti iz prve ruke šta se tamo dešava i njima je pored prikupljanja pomoći bitno i da znamo istinu jer mediji ili ne smiju je reći ili namjerno kriju. Strahote i teškoće su daleko veće nego što mi vidimo. Već je oko 100 novinara poginulo u Gazi.
I sta kazu...vec tri mileona mrtvih..mi pojma nemamo sta je istina..
Najodvratniji smo narod na svijetu fuj! Nismo u stanju izaci i protestovati da nama bude bolje da nesto promjenimo u zemlji al zato izadjemo da dajemo podrsku drugima
Prilika da se razne ajle ajne merjeme i ostala IG roba s dna kace uslika i sabere lajkova. Pu!
Podrška Palestinskom narodu u odbrani od Izraelskog zla i američke hegemonije !
Nema od simbolične podrške selameta. Lovu za oružje skupljati i dobrovoljce upisivati, internacionalne brigade. Kad se moglo Špance spašavati od fašizma treba i Palestince.
Ta će lova završiti u Kataru, u rukama Hamasovih vođa.
Jbg. iz tvojih preporuka dalo bi se naslutiti da si već u sjevernom dijelu grada Gaze i javljaš s prve (podzemne) linije Hamasa?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek je kahva
Kahva, kafa, kava, coffee koga boli k kako pise i izgovara.
Dostojanstveno treba trazit promjene za Gazu bosnjo. Bosnje misle da pomazu tako sto pljuju po drugome i drugačijem i povezuju nepovezivo sa Izraelom. Postoje dobri i losi ljudi, losi i dobri jevreji, do ti i losi muslimani nazalost. ISil i cionisti su dva zla sa uzasnim namjerama. Bosnjo dostajenstveno pomazi i misli na budućnost!