Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i nije ga bilo stid da se prijavi?
ovakvi ne znaju sta je stid i ljudskost
kad bi sve ovakve diskvalifikovali ne bi ih ostalo cistih ni za opstinski odbor i to je najveca greska koja je se napravila 1995.
Ponos Rs band e
Omladina treba da preuzme stvar u svoje ruke i da gleda i daleko i siroko,u cijeloj BiH, omladina se nasa druzi sirom svijeta,moj brat radi u inostranstvu i radi sa Srbima uglavnom ,kad je opisivao kako m je ma kaze lako samo nek su Nasi ljudi, Nasi ljudi svugdje u svijetu idu napred.A Naravno ovu bruku od covjeka treba bojkotovat.
po kratkom postupku
Njiva hitno da intervenise i stane u zastitu cestitog pripadnika VRS !!!!
puno je ovakvi,neke trojka voli,sa nekim od njih sandzaklije sjede
Pun je Klix ovih iz g....e tv....e tzv Rs. Pa od policije do nacelnika u Rs pa do sluzbenika u opstini ratni zl....ca do ratnog zl...ca. Hvala klixu ma slobodi govora i istini po pitanju Rs.
ratni zlocinac
Kakva su ovo imena, nije bilo u Jugoslaviji ovako čudnih imena
Koga će sad staviti? Drugih nemaju.
Hoće, hoće on to. Čuo sam mu i za famEliju, vole to raditi u ....
Vala su napravili glupu stranicu za prijavu....za osnovi dokument koji moras priložiti nisu ostavili polje