Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da pitate možda NAROD šta misli?? Ja evo prvi ne želim da me niti i jedan od ovih glavonja predstavlja.Pokazali su da se niti oko bilo čega osim oko para ne mogu dogovoriti.Pokrali su boga oca.Narod iz ove države odlazi. ovdje nema nikakve brige za narod, već samo svaki želi da vječno vlada na nekoj svojoj teritoriji.
Njemački mediji o BiH: ‘Većina živi u velikom siromaštvu, ljudi gube živce...
Ali pazi: "sve sto možemo". Znaci ostavljate i drugu pociju, i vrlio vjerovatno sve je ovo vase maslo kao i 90tih. Nije se dzaba jos ljetos spominjalo "no paper" od strane slovenskog premijera, pa sve zabudalakali, ma jok, kavi to. Gdje ima dima ima i vatre majku vam kapitalističku.
ma meni se cini da ovi izvana kuhaju ovdje, pitanje je samo koliko je narod pametan
Riječ koja je obilježila prethodnih 15 godina: ZABRINUTOST.
Srpski zet...eskalirala je i neka je. Vrijeme se riješiti ove turske kopiladi iz genocidistana
Ništa se od rata nije promijenilo, kara nas ko hoće
Nista se oni nece dogovorit jer komsic se nametnuo kao novi alija.njega se pita i sa cim.se on slozi slozit ce se sve ostalo je izdaja i to niko pred izbore nema muda sebi dozvolit.malo radoncic se otima liderstvu komsica ag nejebu.
znaci u prevodu posmatrat ce kao sto su posmatrali 1991. Bosnjaci ne budite ludi jer niko nam nece rijesiti problem osim nas samih.
Ma trebamo vlahe rijesiti i mirna Bosna.
Bosnjaci hoce normalnu drzavu gdje im se postuju njihova prava na naciju, vjeru i jezik te da zive u miru i napreduju kao i ostali a ne da ih se napada i unistava pa ih uvjek unazadjuje 50 god samo zato sto se smatraju bosnjacima a ne srbima i hrvatima iako u Ajfelovom tornju ima stara karta koja pokazuje Bosnu dok od Srbije i Hrvatske nema ni traga. I na kraju bosnjak je svako onaj ko osjeca BiH u srcu bez obzira na vjeru
G Palmer situacija u BiH je već eskalira i to plafona...vi samo uradite ono sto ste obećali u suprotnom ostavite nas same da se politicki borimo kao 1992-95 na terenu.
Sve sto treba a uradite je da ne pravite haos
Svaka ama bas svaka izjava je ista, samo redoslijed izmjenjen
Dakle potvrđuje da nema garanta da nece eskalirati. Pa dobro ako eskalira, neka se prvo pripreme politicari na prvu liniju.
Na kraju ce ispasti da be Trump 100 puta bolji bio od Bidena....o
Ukinuti republiku genocidnu po svaku cijenu jer samo je to uslov normalne BiH sve ispod toga je nista