Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, barem su iz SBiH sada iskreni
Efendic uvijek bio i ostao SDA igrac
Najbitnije je da narod bira a ne da neko nekoga nameće, jer od nameta nema selameta
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
DF kad se oformila na prvim izborima je koalirala sa SDA, pravi ogranak SDA. ne znam sto glume godinama ljevicu
Ako je tako koja je ideološka poveznica NS i HDZ-a pa su u koaliciji?
gooUser1715039321@ Jer nije bilo druge hrvatske opcije za vlast, a rezultati izbora se moraju implementirati.
Obraz Senade, obraz!
Fortina Trojka na aparatima
Joj što se svi ukopaše sad....
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove, i udruženja koja su njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali. Katrel politika.
Skupili sr dovija
Po broju lajkova u komentarima iz aviona se vidi da su Trojaneri već angažovali (platili) armiju botova za lajkanje. Do prije dva dan lajkovi i komentari su izražavali pravu sliku (zgroženosti naroda nad izdajnicima), danas vidim plaćene botine već aktivne. Smiješni ste i jako providni.
Bravo SDA, DF, SBIH, ide pobjeda u svim općinama u Kantonu Sarajevo. Sretno svim građanima koji će tome doprinijeti u velikom broju. Trojaneri su svoje završili jer su prodali sve institucije protivnicima BiH za tri fotelje Konakovića, Nikšića šikare i rahljavog paušalForte. Pa, pa poselamite ko uspita. Nakon što su se pokazali kao veoma pogubni za državu BiH nikada više neće biti vlast nigdje u BiH. SretnoSDA, DF, SBIH.
E ovo su sad pravi trojaneri i to sa iskustvom!
Mjerna jedinica za ljigavnost: 1 dia
Efendic ne zna nadvoznjak popraviti kamo li sta drugo
Bice maksuz sarma i sirnica od prve dame !
Nip je isto sda bivsa ekipa pa neka prave 4 vorku :)
Trojaneri Njivari i Šikaraši gube izbore
Lol, kakva smijurija
Kazu ide iseljavanje,bas mislim suprotno jer Sarajevo ce disati puno bolje.