Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li i jedno zlo,a da pravoslavna crkva to ne podrzava???
lgbt pedofili
Zasigurno nema
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rusija planira okončati rat u Ukrajini 9 maja. Samo istovremeno planira rat u Moldaviji i spajanje teritorija. Koji bolesnici.
Ruska krivoslavna crkva je sektaško ideološko velikoruska organizacija koja nema nikakve veze sa kršćanstvom. Promovira kulturu smrti, potice na genocid i kao takva u potpunosti odgovara ateistima-crvenim fašistima koji vladaju Rusijom
On želi da se spoji sa Moldovom, a tek kako ce reagirati na ulazak finske u NATO?
Nije ti Orbancina rekao koji Maj hahahahahahahahh
Idi ba tetkice podrzavaj, nisi ti za ovoga.
Treba pitati Dodika kad će sve završiti. Sigurno je na telefonskoj vezi sa fashistima iz Moskve
Papundek neseri
Orban se zagebo kao i Putin
Mora to Papa preko Asima da dogovori.
90% od lidera posldržava rat, jer mnogima je Rusija ekonomska prijetnja, kada se gleda na prodaju resursa. A Kina čeka ruske resurse kao plijen. Zemlje Per.zaljeva kupuju oružje u šalju kao pomoć Ukrajini, ne bi li produžili otpor i nanijeli Rusiji šta veće gubitke. Mislim da će Rusija dobro oslabiti. 💪🏻
De ne serendaj Papa, Boga ti!!
Kakvu ste vi bagru primili u EU ...
Orban reko ??
Kao okoncace rat i onda ce Moldaviju napast.
Nece ovi nikog vise napasti vec samo Boga mole kako da se izuku iz Ukrajine. Da su znali da ce im ovako biti nebi je ni napali. Zao mi jeste Ukrajinica, ali mi je drago to sto su Rusi stradali nemogu ti opisati koliko.
Moj papa, rekao ti Orban?