Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest ih krenulo.. Napusti ih Camapara,a i Efendic ce,Novalicevoj vladi izglasano nepovjerenje,Baketa bacili na politicke margine odlucivanja po bitnim pitanjima u drzavi. Hamn je gotovo..
Nema di capriu, solaka i fikre da izglasaju izvjestaj budzeta da namaknu novih 10 miliona
@gooUser1602576825 sine al si ti slikep na oba oka, 25 godina od Deytona nas SDA pljacka na nacionalisticku pricu, pogledaj im afera unutar SDA. Nema afere da neko nije dobar izasao par miliona, na to sve svako mjesec neka nova afera. Prohodaj malo medju raju da nije zelena pa ces vidjet sta ce ti ljudi rec o tom velicanstvenom SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo da nije ovih SDA uhljeba i primitivaca koji nasjedaju na pricu o tome kako SDA brani interese Bosnjaka, a ustvari je najveci neprijatelj i Bosne i Bosnjaka...SDA bi dozivjela nevidjeni debakl na ovim izborima, vjerovatno bi bila u rangu SBB-a ili DF-a.
SDO u novembru pada, raspadaju se laganini
Teško je naći stranku u svijetu kao SDA koja je imala ovoliko ulogu i ovoliko izazova, a da je ovako na njih ODLIČNO odgovorila. Ovo je stranka koja je nakon nekoliko vijekova osigurala međunarodni subjektivitet, cjelovitost, nezavisnost, samostalnost BiH i odbranu BiH od agresije zajedno sa svim BH patriotama, Puna podrška Novalića i SDA u zaštiti, napretku, razvoju i jačanju naše jedine domovine Bosne i Hercegovine. Sretno SDA u zaštiti države i bošnjačkog naroda.
SDA je nešto najgore što je zadesilo državu. Uništili su sve što su mogli.
U SDA sve sami lopovi.
Strašno. Nema većih lopova od SDA
U SDA sve lopovi, bitan im je samo njihov interes.
Sami pali sami se ubili....SDA dobro oslabila i neka je !!!
fadile dje su pare od respiratora
izgleda da smo se poceli buditi iz zimskog sna, jos samo na papiru da izglasamo zelene i bit ce top
e golemo, 62 glasa protiv. Svaka cast na ovome, nadam se da ce se ovi zelenasi smaknuti sa vlasti
e moj Nova, kako ti je kad skontas da si jos mjesec dana na vlasti?
ko bi rekao da se blizi kraj lopingerima iz SDA...zivjela sloboda
nicija nije do zore trajala, pa tako ni vasa, korak po korak i padate ove izbore
haj ako nista bar si masku naucio stavit
Nova sta ti je DiCaprio rekao za to, jel te podrzava hahah
e drago mi je da se SDA poceo gasit
kad krenu kola nizbrdo...