Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nas strah gladi, strah nas je kriminalaca iz vlasti i u federaciji i u rs-u. Nesposobne bagre.
Bil Gates prosle godine kupio 250 000 hektara obradive zemlje u Americi.....sad se bavi proizvodnjom hrane.............da, gladi nece biti...u Evropi......a u Africi su do sada bili na ivici gladi a od sada ce milioni umirati
@gooUser…501 Pošto je Microsoft kupio Activision (skuplje nego sva ta zemlja) jel to znači da će bit nestašica video igara?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nece biti poskupljenja hrane a gnojivo 220 km, odakle da ga poljoprivrednik uzme a drzava bas pomaze.
Za tebe nema ni finansijske krize vi koji ste u politici imate previše a mnogi ostali jedva proguraju mjesec dana. Mjesećno neko svaki dan jede meso a neko 1-2 x
kaze nece biti gladi a penzioneri i do sad rovarili po kontenjerima
upravu je ovaj uhljeb,neće biti gladi za uhljebe i bogataše,a sirotinja mnoga nema ni za brašna da kupi kamoli neke zdravije namirnice,neko jede meso svaki dan a netko nema ni za kifle,ovo je ona poznata uhljebska poštapalica; prosječna plaća u državi,pa skontaju plaću uhljeba od 6 000 KM,"srećnih" radnika od 600 KM,penzića 300 KM,polovina nema nikakva primanja,njih i ne računaju i sve u svemu nije nam tako loše i neće biti gladi jeli tako uhljeb.
Robne rezerve na sunce.
Nece biti gladi za onog ko ima puno para, 1993e je 1 kg brasna bio je 20 KM pa su neki kupovali a neki gladovali. Ko god ima zemlje nek posije bilo sto.
Jutrost auto ispred mene covjek vozi puno brasna naslagao gdje je mogao,vrece po 25 kila,i kazete nemoze vise od vrece?dok dopustate takve stvari bice nam i gore.
Neće biti sad ali iduće godine, 23, za 5g... Ovo je tek počelo...
Ima jedan citat... - kad politicari kazu da ne treba panciti..bas tad treba paniciti..........i to se zaista pokazalo u praksi....setimo se samo kako je Zelenski anestezirao javnost, nece nista biti, ne panicite.....kako vojno sposobni ne bi pobegli
Med i mlijeko kod nas hahhahaha Te suplje nekom drugom ostavite
Koliko zarađujete na lobijima za 3 milijarde + sverc roba na crno koja ulazi u BH? I cim ste se javili po ovom pitanju narod treba da zna da tu i gori. Zdravo bili dobri ljudi
Ok mozda je narod malo poletio ali isto tako ima iskustva od predhodnog rata tako da je to sasvim razumljivo. Ne vjerujem da su vise kupovali nego u porvim danima kada je izbila korona tako da ti ova prica nema veze s vezom.
Mirno spavajte, gladi biti neće!
Nije nas strah gladi, strah nas je kriminalaca iz vlasti i u federaciji i u rs-u. Nesposobne bagre.