Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pop slusa Azru cool
Pop sluša pop.
šta je ovo sve neki haberi od preko Drine? da nije kurir posto vlasnik klixa?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
genijalna cestitka 😊, Azra - 041... drugi dio pripada Indexima, "Jutro ce promijeniti sve"...
Dzess bobas :) Kuco stara :) Jedno jutro...bas to jedno ;)
evo me kamarad, gerilla is back 😁...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dzoni OBOZAVA fudbal, i to mu je preokupacija zadnjih godina....rece mi njegov bliski drug, muzicar.Mala info za one koji nisu znali :)
hvala za info :)
Porfirije je veliki gospodin i još veće čovek, to je toliko jasno svima koji hoće da vide
fa fa la si mi ti fala ti?
Stulic veliki pjesnik, a govana i novinara u pm. Stulica je slusalo par tisuca bosancerosa i nekoliko srbijanaca i to je bilo to. Frajer kad je otisao u Nizozemsku da postane zvijezda se umalo ubio kad je vidio da na svakom cosku Amsterdama sviri polji muzicar od njega. Zivio sam u zagrebu od 1984-94, sam u Zagrebu nisam sreo puno zagrepcana koji su se furali na tog drogerasa.
Cool pop 🤪
🤘
Zurka mu je rokerska prava
ma sta pop,popcina
johhny se prerusio u popa hahahah
ja procitoa pop pedofilije... tbjrb
Gamad i jedan i drugi.
Potvrdjujes onu staru Srpsku izreku: ako su Turčinu ruke krvave do lakata, Poturici moraju biti do ramena! ovaj Patrijarh je i vaš patrijarh zato budi pristojan i vaspitan kad govoris o ovim ljudima
Bato Pomfritije
Lijepa gesta...ovakve geste čine kozmopolite i učeni ljudi!!!
Prepade me ova slika
@gooUser ... A prepadaju li te vehabije?
Pjevao je Džoni i "da ih odvede na remizu, da razbiju lozom krizu". A ovo drugo je pjevao onaj što je držao logore za silovanje zarobljenih srpskih žena u muslimanskom Sarajevu. I ove vjerske starješine su glupi ko qratz.