Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko džamija je porušeno a koliko su Bošnjaci crkvi porušili? Haj da vidimo ko je to rušio svetinje
@kefaja24 muslimani iz hosa? pa vi ste komedija zesca. Vi ste srusili preko hiljadu nasih vjerskih objekata od kojih je dobar broj bio stariji od tvoje vrkve paksu
Ferhadiju porušio vjetar nije,nije ni bilo ratnih dejstava u BL....ćafirluk bio prisutan.
614 dzamija
Srusili ste 600 dzamija, nemoj ti pricati o Bogu.
Srbi više ne mogu niže pasti...Boga su se ionako davno odrekli prigrlivši genoceednu politiku laži, obmane, smrti i ubijanja
Trebo se reči "napad JNA i nas četnika bio najveći poraz svih nas i najveći pad pred Bogom".
A da nije bilo prvo popova i priče kako je Hercegovina zemlja sv. Save kako ti jučer ponovi ne bi bilo ni topova. Popovi pa topovi. Tako je bilo. Kada je rah. nijaz Duraković rekao da ga utuši miris tamjana dok ste nosali mošti i litijali, nazvali ste prvog čovjeka komunista islamskim fundamentalistom. U mom gradu pravoslavna crkva nije ni jedna oštećena kao ni katolička. Nemoj govoriti kako je to SRAMOTA SVIH NAS. Nismo svi to radili.
Kazi toj svojoj vlašadiji sto su rusili dzamije???
Nismo mi vise naivni ako mislite kačavende pogotovo vise oprezni sa dragancetom
Crkva, koja je izgradjena na otetoj zemlji Rizvanbegovica. Zemlju je oteo Omer pasa Latas i dao crkvi.
Ferhadiju porušio vjetar nije,nije ni bilo ratnih dejstava u BL....ćafirluk bio prisutan.
Sve dok se crkva ne odvoji od politike ovdje nema mira. Intelektualne elite akademije, popovi daju smjernice djelovanja drzavne vlasti.
Nešto mi izgleda što je više svetinja , manje je ljudi.. Sa arhitektonskog stajališta, vjerske građevine su bogatstvo. Sa neke druge političke strane ,svetinje i vjerski objekti su u službi politike koja ljude ne spaja nego dijeli i cijelu istoriju se tučemo i bijemo oko poimanja Boga ,
imali trunka ljudskog i tebi, imali tračak istine makar u propovjedi. pa ko je počeo sa rušenjem džamija, ko je srušio najviše bogomolja. tvoji Srbi porfirije. budi čovjek pa onda patrijarh a nimalo politikant.
Ovi popovi u ratu daju blagoslov za rušenje džamija a u miru im to poraz. I tako u krug. Ni riječi o ograđivanju crkve od genocida i urbicida.
Sto nisi stao ispred svojih sunarodnjaka i tako govorio dok su minirali i zlostavljali sve ne srpsko stanovnistvo,sme.e bradato. Ne samo dzamije i crkve,vec i vijecnicu,hiljade pisanih dokumenata o istoriji Bosne. Svaki put isto,prvo sve porusite i pobijete,onda polako pricom pokusavate izjednaciti zlocine i zrtve.
Pitaj svog Dragana ko ti je porušio
Kaže neko svako zlo je isto, nije svako zlo isto. Jest crkva bila srušena, nije trebala, napravila se nova. Ali vaša i naša namjera i spremnost na količinu zla nije ista. Vi nas mrzite do srži svoje duše, do nestanka, do prekapanja i sakrivanja leševa decenijama poslje, bacanja kamenja od džamija u Drinu, vi nas mrzite ono iz dna duše, mi ne možemo tako nikog mrzit! Nije isto!