Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ublehas Adil. Ovaj cega se god dohvatio to je propalo i ostalo u dugovima. E sad se uhvatio u kolo sa kadrovima Sebijine SDA
Bosna se brani kanaderom od pozara a ne da mi dolaze iz susjednih zemalja djelit sadaku helikopterima.Ni voz za Zagreb niste u stanju uspostavit.Vi ste akademici na baterije izgleda.
@gooUser Za prvo si u pravu i ja sam o tome govorio. Nosivost Bell-a je 1200 litara, pravi komarac. Srbija je trebala da posalje drugi tip helikoptera, ruski Kamov 32, nosivost 4800 litara, skoro ka Kanader...i to sam kritikovao prvog dana. Za drugo nisi u pravu, sta ce ti linija Sarajevo-Zagreb kad nema pruge? Znas li ti da voz od Zagreba do Sp;lita putuje 8 i po sati a udaljenos 410km. Bolje ici biciklom..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A cija je onda Hercegovina?
Hercegovina je dio Bosne.
4321...Hercegovina nije dio Bosne , vec je to Bosna i Hercegovina.Znaci da ta dva dijela ravnopravno cine BiH.Bosna je samo jedan dio .
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Krug 99 - zar je ovaj kralj jos uvijek ziv
konvencije, skupovi, verbalni protesti ne pale. Oni samo silu razumiju i postuju.Zato ulagati u odbrembeni sistem I vojsku. Kada budes dovoljno VOJNO jak onda ces I biti postovan. Ovako je samo suplja prica
Pa da...ulazi u vojsku....zasto????u jednom momentu vojska ce da se raspadne u roku od dva sata...intelektualci???samo srljate!!! .
Tako je, pozovite i katolike i pravoslavce.
Nije to nikakav sa bor, to je skup istomisljenika rijeci i dijela cosic dobrice.
Krug 99 sdfaovca, prodavaca magle
Meni je Bosna i Hercegovina, Bosnjacka, Hrvatska i Srpska. Dakle ako netko zeli nesto drugo rastajemo se drugari i ovo je ista prica kao i Dodik i Vucic.
Svesrpski sabor je isto kao jucerasnja povorka
Na ovome klixu bi covjek reko evo samo sto se Bosna nije raspala, a u stvarnosti, Trojanci ce da traze azile za koji mjesec, a ne dao Bog da neko malo zacacka mecku, nas bi bilo pola milioma da branimo jednu jedinu.
davanje na znacaju tzv. svesrpskom saboru. inace taj sabor su vec svi zaboravili.
Trokut 66
Patriotski hahahaha
Jasna poruka mora biti data svim fusmanima. Zastita Suverenitet I Integritet svim raspolozivim sredstvima ukljucujuci i Silu, kao I Afirmaciju BiH Nacije cija se zastava viori na East River.
Jasna poruka mora biti data svim fusmanima. Zastita Suverenitet I Integritet svim raspolozivim sredstvima ukljucujuci i Silu, kao I Afirmaciju BiH Nacije cija se zastava viori na East River.
Hahahaha, a kada si se probudio sta je bilo
Cirkus i palamuđenje, Cirkus Medrano Serbia 1 I Cirkus Medrano BiH 2 ...
Jel može gluplje?