Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moraju bit neurozni, " IGRA MEČKA I OKO NJIHOVIH KUĆA " . . . !!!
Josif Visarionovič Staljin je stanovao u dvosobnom stanu (Čerćilovi memoari), papa Franjo, imajući saznanja, šta je ovdje na sceni, a znajući, koja če ga banda, ovdje dočekati, koja su narod doveli u siromaštvo, je namjerno, da bi im dao do znanja, došao sa starim Fordom Fokusom, ali to kriminalcima i milijarderima nije značilo ništa, jer odmah iza toga se Čoviću kupuje Audi od 200000 KM, a dvorovi, hacijende, brojni stanovi, novac, kod svih stranačkih lidera, za Komšića ne vjerujem.
Svako onaj, kojeg je narod izabrao i ukazao povjerenje, da ga zastupa, bi trebao da je sretan i zahvalan i da se brine i radi pošteno, u korist naroda, a ne kad se dokopa vlasti, pored, što je enormno plaćen, krene u nemilosrdnu pljačku, što je ovdje kod nas masovna pojava. Podržavat ikog od takvih je van pameti. Za vrijeme Lenjina, zbog takvih, koji su opustošili sve umrlo je od gladi, deset miliona ljudi, pa je Staljin preduzeo mjere i pobio trideset miliona pljačkaša.
Ono, spremaju je na časove klavira pa hastra hvata. Razumljivo je to.
neka popiju sta za smirenje
Nemožemoo mi ni zamisliti koliko je njih u cijeloj Bosni i Hercegovini vrlo vrlo nervozno zbog hapšenja. Molim Boga da se sve lpopine pohapse što brže. SIPA NAPRIJED, NAROD, BIJEDNI, JADNI I PREVARENI NAROD JE UZ TEBE!
ma sipa uvijek hapsi to nije problem al je problem u TUZILASTVU koji jede govna jer sipa radi po njihovim naredbama... govna u tuzilastvu i sta se uhapsi puste odmah ... mi smo drzava bez zakonaaaaa
radi guza ko meduza
Ja cu nase pravosudje, mehanizme kordinacija poceti vjerovati kad se Dodi stane u kraj... Ovo sa Radoncicem je bilo on ili Bake...
DoDick najveci BiH patriota je unistio genocidnu tvorevinu zvana RS kao niko, nek ga ne diraju jos koja godina i gaca nece imat.
mile precjednik jos bar tri mandata ;D