Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce ti glasacki listic kad nema ljudi da ga popune, by niksic zvani njiva
a ti si regularnim igrama to otkrio :D joj
Sve za Kompenzacioni..Opet ga nije dobio...
Sta kad obraza nema...
Pošteni i prepošteni "Nerma".
Bosnjo i kosti materine proda za poziciju i licne interese!!! Fuj
Sad vam i on kriv sto ste izgubili.De se malo saberite ipak vi nemate kapaciteta za vlast
Ako je to istina onda treba tuzilastvo da se ukljuci. I voditeljica sa KTV da kaze tuzilastvu sta je vidjela, odnosno sta joj je Niksic pokazao. Zakon mora biti isti za sve. Za pocetak.
Nermin Nikšić, notorni lažov i neozbiljan lik. I sva njihova ideologija na nekakvom nostalgičnom komunizmu 30 god nakon sveopće propasti te ideologije je maloumna i neshvatljiva za okruženje i vrijeme u kojem žive Bošnjaci okruženi svakakvim zlim interesima.
Dodik ih sve levati ko zadnje bekane hahah
Prijavite kretena
Zasto tuzilastvo ne uhapsi niksica ovo su ozbiljne optužbe
LOMITE KOKOŠARA....
Ovi se sad bakcu Federacijom,koliko vidimo....ok je sad i Jeleni što je Dodik predsjednik
Glasajte za promjene, glasajte za promjene - eto glasali smo i sta smo dobili??? Ne ocekujem nikakve promjene brzo ali ovo sve lici da iz dana u dan idemo u provaliju.
Nermin Niksic sa par hiljada glasova da nam kroji Bosnjacku politiku, a ne izjasnjava se uopste kao Bosnjak. Zamisli kakav licemjer, cinik, zlobnik i izdajnik treba da budes, da bi bio takav karakter.
Ti nisi Bosnjak niti znas kako Bosnjak razmislja. Prepoznao sam te u dvije recenice.
Osmorka je najveca ublehq
I treba da zna ko je bio manipulator!!!
Vas Mile 5 puta pobjeđuje za redom.Mrš