Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li Benjamine da ih izgrli kao Draska prije par mjeseci
Kažu da ih je Ramiz Salkić i njegovih 44 savjetnika došlo izgrliti
Ako mi ima odvratnije rijeci “srpsko”,toliko je forsiraju da se covjeku povraca vise na to.
Nigdje zastave BiH, odma policija i prijave posto se ne postuje redosljed 😉
Isfurani slogani, ratni pokliči. Sve go jad i bijeda glasača i ovih smrdljivih stranaka. Niko da ponudi bolju ekonomiju, napredak, plate veće, porezi manji i td. Ma što bi, kad nepismena ovca za ovakve čobane i glasa.
Bran'te se, braaaaaan'teeeeee....... Vlahaahahahahahahaaa
2000? HAHAHAHAHA više ljudi bude na čimburijadi u Zenici
Dovoljan dokaz da je privreda općine Centar jača od cijele privrede genocidne tvorevine.Toliko o jakoj rs..Bliži vam se kraj sviđalo se to vama ili ne.
Džaba vam još malo i odlazi genocidna u zaborav bliži se VAKAT
Vjerovatno asocijacija na "umetnica mora biti zdrava"... Očito da PDP misli na odbranu od SNSD režima, korupcije, kriminala..., ali ipak zvuči neumjesno
Pa dobro ....treba im vremena da shvate da su dio Bosne i Hercegovine .... svi imaju pasose na kojima stoji BiH .
Administrativni, manji dio BiH ce da nestane, kako i nastade "genocidom i zlocinom" 😔
Sarajevo se nada da će Srbi biti susretljivi i da se mogu dogovoriti. Ali Srbi žele odstojanje i razmak. Uveli su poreze na imovinu i sve kao prava država dok FBiH ne funkcioniše kao država. A zajednička država država ne funkcioniše nikako.
Vazda ugrozeni. To je bolji slogan. Jedini zrtve od kosovskog boja. Uvijek ih neko napada, ali "rado Srbin ide u vojnike". "Tri put ratovali i opet ce ako bude srece". Totalni nesklad
U prevodu “svo naše ubijanje, zlostavljanje, klanje, silovanje i progon mora da se brani”
Vidi ovom klosarske tetovaze neka spartanska izreka nesto
S tim Srbima stvarno triba.u žicu, ne dati im van, jedino onda će biti sigurni da se ne moraju braniti. Totalno izluđen narod.
Budžetski genocidaši, nit znaju, nit mogu, nit hoće drugačije nego genocidaški..