Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znamo mi to pero nego hvala ti pero što hranis pola našeg naroda dobar si covjek
jako dobar 500 km u dva tjedna jedan dan slobodan
ovaj clanak je nelogican...nepoznate maskirane osobe mu rekle da bira da li da bude zapaljen ili 3 metka usta...i da dvije godine ne smije nikom davati njihov opis...uz duzno postovanje ova prica ne bi prosla ni kod male djece
Pero imam veom visoko misljenje o tebi,ali kakve su to gluposti da su te pokusali ubiti i primorali da sutis 2 godine.Kao sada te nece dorati jer su prosle 2 godine vjerovatno pokusavas sprati ljagu sa zene ti si gospodin covijek ne trebaju ti ovakve gluposti.
Klix brise pluseve i vrsi cenzuru.
Smatram da je Pero ljudina ali nesto mi ne stima u ovoj prici kaze rekli su mu da 2 godine ne smije nikom nista pricat pa kako su to oni skontali da ga upucaju u glavu s 3 metka i da prezivi ?Ja sam misljenja da ako neko odluci da te ubije nema razloga da ti prijeti da ne smijes progovorit kako izgledaju ta nisu mu pucali u noge da ga zastrase nego u glavu i to 3 metka?Nazalost nesto ne stima u ovoj prici!!
Danas mi komega gleda neki video i kaze: evo, Gudelj prica kako su ga htjeli ubiti, a ja cu: ma ja. Htio se ubiti pa sad hoce da tu stamotu opravda nekom pricom. Dakle, nisam bio upoznat sa detaljima te njegove price, ali kada ovo procitam, vidim da sam na prvu bio u pravu. Ispricaj ti nama kako si ti uspio da sebe upucas a njihov pistolj bio u tvojim ustima. Kazes ti njima: e, necete me vi ubiti, ja cu, i pored njihovog pistolja ti uglavis i svoj, ili..?
jok uzeo od njih na revers 😄😄😄
Pero je ljudina kakvih je malo. Šta god da je bilo tamo, neko je htio maknuti Peru. Ljude ubijaju zbog love, zar ne?
Kakva ljudina kad radnike tretira ko robove?
Pero haj sestre ti kandiduj se za Predsjednika. Imaš glas normalne raje.
sta mu bi da ovo zatalasa... pero brate pusti se SF...idi zivi, uzivaj, radi sto te volja...
e jbg sad bili maskirani a znas im opis, htjeli te ubit a rekli ti da ne govoris nikom dvije godine ko su...kako su znali da ces ostat ziv?
3 metka u glavu, pa da su ga htjeli zastrasit i pucali mu u noge onda bi shvatio prijetnju i to bi moglo proci a ova prica je ravna naucnoj fantastici nidje veze s vezom .Zanima me jeli on sebe slusao sta prica jer ovo ne moze normalan covjek ispricat ili je drogiran ili je psihicki bolestan.Zao mi ga je u svakom slucaju jer sam misljenja da je veoma dobar covjek !!
do sad sam sumnjao da je ono bio pokusaj samoubistva. Sad vidim da jeste, nije on dobar u glavi.
Naš narod, da ti je u Fisu plata 1500 KM opet bi bilo komentara "jest lako mu je dati toliku platu kad je kriminalnim radnja sve napravio". Ko ce nama ugoditi...taj se nije rodio, cast izuzecima.
Ja sam Mostarac i cijenim Peru Gudelja kao covjeka ali ovo sad sto je izjavio kod nas kazu nidje veze .Pa da su ga htjeli zastrasit ne bi ga upucali u pacu nego u noge ,nazalost Pero ili je stvarno puko ili se drogira jer covjek pri zdravoj pameti ne moze ovako nesto izjavit.Zao mi ga je jer sam 100% siguran da je ljudina ali ovo mu nije trebalo nikako!!
Pero ne kaki...
ako si nakon svega toga ostao tu gdje jesi onda definitivno nisi dobar s glavom, rasprodaj to i ispali se odavde sto prije i prozivi ostatak zivota kao car..
Mafija u pravom smislu, ocito je Sredisnja Bosna leglo opasnih i bogatih kriminalaca koji imaju zastitnike u vrhu politike, pravosudja i policije. Mnoge fiktivne firme vodjene su iz Sredisnje Bosne, mnoge sportske kladionice imaju centrale u Sredisnjoj Bosni, tu imate biznismene koji za tri godine kupe 30 benzinskih crpki i 50 cisterni za gorivo sa trukom, tamo zive neki od naj bogatijih likova u regiji, mnogi slabo eksponirani. A kada imate takvu klijentelu, sve vam je jasno.
Pero očigledno nema iskrenog, razboritog i pravog prijatelja s kojim bi porazgovarao pa i posavjetovao se, a koji bi mu skrenuo pažnju da razmotri sve moguće odjeke njegove priće u javnosti, kao i formiranje javnog mišljenja o vjerovatnosti te priće.Takve se stvari, rekao bi mu svaki iskreni i razboriti prijatelj, iznose se eventualno u javnost tek kad imaš tvrde dokaze koji piju vode na sudu ili kad si ih već predao na sud I to opet sve tiho i bez puno pompe.
Sad je usro i sefa i stanicu,pa ce vjerovat u to?Dobar covjek al vidi sta kurva uradi majku joj jebem,nego Pero malo ti povecaj placu ljudima pace te jos vise volit