Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzava BiH otkazala na svim novoima, tako nije cudno da Sebi idu u Srbiji po vakcini i ako Hrvatska pocinje da vakcinise Bosanske Hrvate po BiH.
@NovusHominum ma ovo je nista, vidjeces sad tek kad jos vise grohne ekonomija
Normalno da smo zakazali kada su nam na svim glavnim funkcijama isti ti Srbi i Hrvati koji sve opstruisu, a posebno treba napomenuti nase Bosnjacke politicare koji samo sto se ne pocnu ubijati medju sobom za svaku fotelju. I konakovic i Izetbegovic i Niksic..... prve njih treba otjerati pa sve ostalo!
Baje gdje ti je sultan erdogan ili je sve samo samo fol???
Ala kako ih Vučko ponižava,umjesto da pošalje vakcine u traktoru oni moraju svi tamo u Beograd na pelcovsnje
Što ne znaju oni sebi sami dati vakcinu?
@jose2005 Ne, vec je zabranjen uvoz vakcina iz Srbije u BiH, boga ti pitaj zasti, ali nije to nista cudno kod banana institucija
Dovoljno govori koliko je uspjesan dodo krme kad mu je sve na prosenje.
Toliko povjerenja imaju jedni u druge i vakcine koje ce oni davati narodu...
Hajte tupani.
UKRAJINA je formalno zabranila registraciju ruskih cjepiva protiv koronavirusa, objavila je danas njezina vlada.
Čuvajte se,nebil vam se sjeme zatrlo genocidasi
Srbija je poligon za testiranje vakcina
Sve ih izbodite ruskim vakcinama i onda im dajte pasos da mogu samo u rusiju.
Ne da Vučić vakcina Dodiku. Nesto nije u redu. je li lakse transportovati 5000 vakcina u RS ili 2.500 ljudi u iz RSa u Srbiju. Skrecem temu malo: Stanje javnog duga u RS. Prosle godine sam govorio da se zaduzuju 1,1 Milion KM dnevno. Sada u 50 dana 2021 RS se zadužila samo na domacem tržištu blizu 100 Miliona KM (Bez MMF-a). Pazi sad: to je već 2 Miliona KM dnevno. Neodrživo, neodrživo, neodrživo!
NESRETNO!!!!!!!!!!!!.........SVE NAJGORE!!!!!!!!
Sebija neki dan kaze da je sve spremila samo eto polako sabura.
traktorima
@BullevarBeograda..ko bi tebi htio biti išta ..pa ti ni kučeta ni mačeta nemaš moj jado...fataj se eistriha i možda te neko i primi u kuću
Na prvi pogled deluje nelogično što Srbija jednostavno ne pošalje vakcine u BiH, umesto što medicinari dolaze da se vakcinišu. Međutim Srbija je tako organizovala da spreči moguće opstrukcije tj. eventualne zaplene, sabotaže, neracionalno dugo čekanje papirologije i slično.. Na ovom se vidi kao Srbija ozbiljno pristupa celoj stvari.
@gooUser1608723618 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAH!!!!!
@gooUser1608723618 Srbija ne smije da preprodaje vakcine i da ih rastura van Srbije bez dozvole proizvodjaca,