Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma gonite se vise u pm
Poslije rata je nekad u RSu bilo 20+% Bošnjaka (prije rata na toj teritoriji su bili debela većina), a sad ih nema ni 10%, većina ovih glasova je iz dijaspore došla. Može li ovaj Salkić i slični jednom reći šta su oni napravili konkretno za te ljude. Pa meni su ljudi pričali da im djeca moraju učiti sprske mitove, epske pjesme i laži iz historije tamo. Djeca šehida tamo moraju učiti i odgovarati srpski jezik. A u Sarajevu se uči neki B/H/S.
Ne samo jezik već i neustavnu historiju koja bi u budućnosti mogla biti izgovor za novi sukob. A zašto okrivljuješ one koji nemaju nikakav uticaj na sve to a zanemaruješ one koji su direktno odgovorni za takvo stanje?
salkic je sramota bosnjackog naroda i ko mu dade glas ako nije pokrao glasove, on se sam otkrio u prici o crkvi Fatinom dvoristu kad je trazio da prihvati dodikuovu ponudi i prihvati pare a onda dijeli s njim. degutantno je sto se kako vise kandiduje lik
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA hoce da se riješi Hurtica. Ramic više nije glavni igrač. Ovamo gubi na Federaciji, pa da ostavi RS za svoje frustracije.
Šta je Sarajlijice? Što ste se nasekirali? Birali ste sebi derpelina Fortu i učitelja fizičkog da vam vlada u Sarajevu. Gledajte u svoje dvorište!!
Ovi političari jedva da su dvojke imali iz matematike u osnovnoj školi a u politici znaju sve matematičke operacije i teoreme.
Nemojte se kriti SDP-ovci i za sve kriviti Ramiza,nije on isporucio zakon o prebivalistu,pa onda javno rekao da nije znao da ce to policija RS zloupotrijebiti i onda si uzima za pravo taj neki vas iz SDP da pregovara s nekim o necemu, dosta vise licemjerja i s vase strane
Stvar je vec dogovorena. Sevlid Hurtic dobiva mjesto Ministra turizma, na koje ga gura prisni prijatelj Obren Petrovic preko dobojskog SNSDa. Zauzvrat Sevlid ce glasati za kandidata SNSDa za Dom naroda. Mijatovic glumi kandidata za Dom naroda, a u stvari ide na mjesto potpredsjednika FBiH, i to mu je obecano prije izbora. Zamajavaju masu dzaba, i pokusavaju sve to fino upakovati i optuziti SDA za izdaju.
Kad sam vidio face nije bilo potrebe da ćitam ćlanak .Sretna je kuća u koju oni nisu ušli .
Andrea 175 glasova i da ona odlucuje o necem, sram i stid da te bude Schmidte i sve vas sto sjedite u kancelariji EU, a nama drzite predavanja o demokratiji i slobodama.
Andrea je usla preko kompenzacije tako sto je oduzet regularan mandat Kavazovic Amini, koja je uzela skoro 3500 glasova.
DODIKOVI TROLOVI SU DOBILI NALOG DA ŠIRE SPIKU KAKO DODIK ODVEĆ IMA 4 GLASA, KAO NIJE MU VAŽAN MIJATOVIĆEV GLAS. TO UPRAVO GODI I MIJATOVIĆU DA FORSIRA SVOJ IZBOR JER TO "NE TANGIRA" DODIKA. A USTVARI DODIK NEMA TAJ GLAS I MOŽE GA DOBITI SAMO MIJATOVIĆEVOM (NIKŠIĆEVOM) SEBIĆNOŠĆU.
Dobro da je narod vako glaso..Predsjednija SDPu..i DFu...Dom naroda SDA..i Skupstina..instrumenti odlucivanja ostaju u Bosnjaka..dok.Trojaneri...vrse Mahinacije..sa Zapadnim Ambasadama i USA..HDZ...sa Falatarom nije pistigao cilj..Sa NSom Baralijom i Cavarom he uzo Mostar...SNS..je uspio sa Stanivukovicem Mijatovica orodati kukavicije jaje Medjunarodnoj zahednici..samo kos kod Bosnjaka..funkcionise..Trojanski Konj..akovic.
za dodika se zna i nema potreba da mu Vojim donosi nesto na potpis a za opoziciju neka dokaze da je drugacija i sasvim opravdavam Vojinov stav i ne treba covjeka napadati...zasto bi on zapecatio svoju politicku karijeru podrzavajuci dodika u ovom mandatu
Ako izglasate Vojina i doprinesete da SNSD ima 4 delegata u DN vi ste izdajnici ove zemlje i zaslužujete da vas se odjebe u manjem entitetu pa šurujte sa Dodikom i dalje
samo dogovor i potpisati dogovoreno neka sds i pdp pokazu da nisu isto kao dodik
Teško nama u ovom tamnom vilajetu!
PzD-a hahhahaahaaaaa
Ebeš politiku.Nego nemojte zaboraviti sutra u 20h.Snima se grupnjak nad srbijankom +18.Brasil 2022
Nacrtajte ljudima mete na celo kad vec pravite pritisak na njih.Iz mog iskustva Dodiku ne treba cetvrti poslanik da bi blokirao drzavu jer mu niti jedna na svijetu ne odgovara kao ova.Radi se o najvecem Bosancu kojem nase pravosudje nikad nece praviti probleme.A cetvrti poslanik mu treba ako bi ipak netko postavio pitanje o poslovanju njega ili njegovih drugara.Zapravo ova drzava je uredjena za ljude poput njega.