Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duboki naklon ovom hrabrom COVJEKU.Zipa se Tinjicu da ti murija ili Tuzilastvo ne hape i tih 30 miljki.Svako dobro i nastavimo ovim tempom...Mic po Mic.
mic po mic, imacu 50 godina dok se osjete prmjene, ljudi, koferi, Njemacka, Austrija, gdje ko moze
Pa sta hocete? Liberalni poredak ne moze vise dobaciti. To je to. Zato se i isplati biti lopov za onog ko ne vjeruje u Boga i da ce racun pred Njim polagati. To je svrha vjere u Allaha dz.s. Ako lopova/munafika strah od Allaha dz.s ne sprecava ma dzabe svi zakoni svijeta.
ako te vjera sprjecava da krades i ne budes dobar covjek, onda nikad nisi ni bio dobar
@Gorkaistina Zasto najvise kradu oni kojima je svaka druga rijec Allah i koji su najredovniji u dzamijama? Oni odradise i trafike, respiratore, tendere u drzavi. Selam, Asim mi je rekao da se javim....
Ma sta ovaj prica? Poznati prevarant, lopov, revolveraš..... Ne može njega niko prevariti, glumi zrtveno jagnje, a mutniji od Miljacke poslije kiše.
Svaka čast ali ovi krimosi su opasni i čuvaj se vidiš ni sudstvo im nemože ništa..
Drežnjak imaš muda ko Čvrsnica
Treba im zato intenzivirati vježbe podizanja sapuna.
Trebao ih je on zovnuti kod sebe da im da pare i zarobit ih u podrum i muciti dok mu sve ne isplate.Za 2.5 milona bi ih odveo u šumu platili bi 20 minuta sve.
za danasnji iftar predlazemo Bosnjacima jedan smudii
predlazem i ja jedan gangbang na tvojoj staroj
@deterdjent To nije bilo nimalo fino s tvoje strane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To se ovako uradi sve sto su platili im ostavis a sve sto nisu kramp uruke sa prvom smjenom i skines.Tvoje ugradjeno je tvoje dok se ne isplati.
(u)zbunjivac - ovo je neka nova kovanica ??
Doce cica na kolica kriminalac 😉😉
lete pare letim ja
Show must go on....
A ti nikad nikog nisi zavrno jel ehhehe
To ti je kao da si 2,5 miliona zaradio za 4 godine bez toplog obroka, zato sto imas hranu u zatvoru