Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj je most odavno.u Fazi raspada pola mosta od drveta kao da smo u kaliforiji a ne sarajevu gdje vise od pola godine pada kisa i snijeg gdje drvo.istruhne za pola godine
ovaj most bolji od Golden gate Bridgea sta serete,Jes da se mozda malko trese kad prelazis al nije nikad propo
nije to bitno, bitan je moj kes, politicko sarajevo i audi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neodrzavaju ceste, neodrzavaju mostove, neodrzavaju cistocu, nista oni ne rade. Gle nam mosta. I niko nista. Je li nacelnih ikd presao preko ovog mosta?
*Načelnik ikad
*Ne održavaju
Kad vidim komentare, pomislim da nam je još i dobro kako zaslužujemo. Most zatvroen, OK, pa što? Vrbanja most je blizu. Žale se neki idioti na drvo korišteno u izgradnji? Oni ne znaju: Most je dizajnirao čuveni italijanski arhitekta Renzo Piano. Problem je ljuljanje mosta (to se popravljalo), te što dugo nije bilo rasvjete. Čini mi se i da je izgradnja bila financirana iz inozemstva, u velikoj mjeri. Dakle, ti komentari su jednostavno proseravanje.
Hebo majku sad mi dosla struja ne znam ni sta se desava samo vidim da je kisa vani kad ono udjem na klix poplava mi ispred haustora
Ovaj most nije siguran a ima još 2m do njega....a voda do mosta drvenije i on je siguran XD
cunami poplava, zmaj dostava
priroda je neumoljiva, ali i mi pomazemo u uzasu, prije svega nebrigom za rijecna korita, losim odrzavanjem, bespravnom gradnjom, itd.
Kakvog smo mi mentaliteta kao narod, govori to da nam nije dovoljna zuta traka koja znaci da zbog sigurnosti vlastitog zivota ne smijes prelaziti moat, nego jos mora stajati i policajac koji nam to mora i reci, zabraniti, jer bi se nasli mnogi koji bi tu traku preskakali...
Tako se drustva rjesavaju budala, stavis traku i pametnom je dovoljno, a idiote neka rijeka nosi...
Realno nepotrebno, ali jbg da bi ispalo da nesto rade moraju i to napraviti.
Zatvorila ga majka uska ovako....
pa nece jos debili, moze se jos prelaziti tuda
Sta fali sa se prelazi preko mosta, nije nabujala ni blizu do mosta
Činjenica da je, i pored uredno postavljene prepreke/upozorenja u vidu pregradne žute trake, morao stajati i policajac, dovoljno govori o mentalitetu i pismenosti stoke koja tu obitava. Za prosječnog bosanca upozorenja i pravila ne važe - tj. ne odnose se na njega... Jesmo šizofrena stoka neviđenih razmjera.
Mandiću što si začepio one rupe u usta te........m
Neće li nas odnijeti, zajedno sa govnima... bolje nismo ni zaslužili
Neće li nas odnijeti, zajedno sa govnima.... bolje nismo ni zaslužili
most zatri stoje napravijo neki mazlum opšćinski