Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
130 000 km godisnje za plamen????? bolje da pomognte penzionere koji nemaju sta jesti, koji nemaju za lijekove, ratne vojne invalide, demobilisane borce, date omladini da rijesio stambeno zbrinjavanje......!!!!
SMS porukama lijecimo djecu, a mozemo trositi preko 130.000 maraka godisnje da bi gorio nekakav plamen.
@AZ09 treba tebe unistiti da se ne razmnozavas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Očistiti spomenik od grafita, i lijepo urediti sa što manje novaca, a vatru zamijeniti nekom imitacijom vatre (imitacija vatre mora biti). Sve uraditi bez dunđeraja, kulturno. Ali realno, bez nekog kafića gore, fine hladovine ili platforme za slikanje grada rjetko ko će zastati tu.
meni je gora cinjenica da je 20 godina se ovoliko izdvajalo za glupi plin 20*130k. nek se pokrenulo ovo pitanje, rjesenje je da se plin ne koristi
a sto ne stve LED lampu i paru umjesto plina ?
I solarni led u obliku plamena bi imao isti efekat
Renovirajte, postavite rasvjetu, ogradite od vandala, postavite cuvara a umjesto vjecne vatre koja je skupa za odrzavanje pronadjite adekvatno idejno rjesenje koje ce predstavljati besmrtnost palih boraca.
Pa ako je problem dublje prirode onda Karic NIJE nasla rjesenje
Antifašizam u Sarajevu živi samo na papiru i kada se obilježava godišnjica neke bitke iz NOR-a. Spomen-kompleks Vraca treba srediti, zaštititi i vječnu vatru naravno održavati, uz razuman trošak. Jer onda ne bismo ni rasvjetu trebali imati na ulicama, a čini se i da su semafori jedan višak, barem u Sarajevu. Već davno su kojekakve vile zaklonile pogled sa platoa Vraca, što je skandal i sramota za grad. I otvoriti multimedijalni centar da privuče posjetitelje.
Spomenik treba obnoviti ali plamen je besmislen.Bolje obezbjedjenje placati da se ne skupljaju narkomani,niko ne smije ni otici gore da ga ne opljackaju.
Iskreno ne mogu da vjerujem da je odlučeno da se daje 130 milja na plamen a da ni u jednom trenutku nisu počistili i sredili sam park
Bolje bi bilo da se uvedu šlolske uniforme za naše učenike.
Trni sve vatre, marvo crvena, boljsevicko /komunisticka. Prodjite se vise toga nisam siguran dali i u Kubi jos koja gori. Pa ljudi jeste li normalni vise, kome vatra moze biti neki simbol?
u 2023. godini će ovi pametnjakovići trošiti plin da gori vatra, napravite nešto na bazi modernih LED svjetiljki, fotonaponske ćelije i baterije za 24 sata napajanje , isto će izgledati, a jednom kad se plati i postavi dalje skoro da nema troška
ZA CAS CE PROĆI LJETO I ETO PERIODA GRIJANJA I ZAGAĐENJA. I UMJESTO DA SE TIME SAD BAVE ONO BROJ JEDAN VATRA NA VRACAMA.RIJESITE TO SA VATROM ALI DAJ BAREM POLA TE ENERGIJE UTROŠITE ZA ONO STO ĆETE PRISERAVAT U ZIMU. KAD DODE ZIMA ONDA VAM FRAZA: TO SE RIJESAVA U LJETO 😲. PA ETO LJETO JE BAGRO.
Ne treba rjesenje nije sve u plamenu rijesite druge bitnije stvari
E kukava nam majka svima sa ovim budalama...
Ovako se rasipa trojka, umjesto 36.000 oni bacaju preko 100.000 gdišnje. Logično jer inženjera ni na mapi nemaju, DIF-ovci vladaju, fakulteti nam ne trebaju, genetski predoređeni.