Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i treba ga urediti. Prelijepo mjesto, a sad postalo okupljanje za narkomane, alkose i da se narod bezbeli seksa, a niko ne ocisti iza sebe.
Tacno tako druze, 10 kesa i tri flase po m2, ne mozes ni otici kad stalno neko trpa gore, a park sam je rekonstruisan vec 2 puta u zadnjih 10 godina i nije trajao ni mjesex zbog narkomanije i bagre
al fkt smo seljaci sto se toga tice to sam primjetio i kad sam u skolu isao, niko one papire od sendvica ne baca u kantu... i onda ti isti kao nisi ti sarajlija ja sam a seljo ne moze veci biti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Drago mi je videjti da se radi i gradi po BiH, ali dajte ljudi, riješite se smeća koje unakazuje vašu lijepu zemlju. Pozdrav iz južne Hrvatske.
'ta će vam park šuma, bolje Robot napravit gore, ili Importane centar....... :(
Hoće li ovi šta uraditi ili će samo najavljivati i po fcb pisati???
Nakon raspada ili prije?
Super ideja samo napred i nemoj te da ovo ostane samo mrtvo slovo na papiru.
jedini momak koji nesto radi, svaka cast Adnane!!
ceka se samo neki filantrop da donira zicaru pa da krenu sa gradnjom i da sebi pripisu na kraju.
Ja sam išao bajkom gore na Hum i cesta koja vodi do Huma je pod uglom od 80 stepeni, jako je strmo. Plus gore smrdi od smeća isto kao da ste otišli na deponiju.
Zat ovdje nije restoran napravljen...joj dosta mi je moje šuplje https://www.klix.ba/biznis/repetitor-na-humu-iduce-godine-potpuno-ustakljen-i-sa-panoramskim-restoranom/191121078
Ma nemojte, bolje da se sarajlije finansiraju rs
ne treba žičara da se očisti i osvijetli park
Ne znam samo gdje će onda primitivci smeće bacati. Svaki park sa ogradom ili ne daj Bože stražarom im je udarac za svakodnevne navike.
Prelijepo mjesto, redovno sam tu, ali zagadjeno smecem i redovno pale šume, nadam se da ce nesto uraditi
Daj ne serite, spajajte Igman sa Hrasnicom i Bjelasnicom. Zavrsite cestito jedno.
Kad se naucimo kulturi ponasanja prema ocuvanju prirode i njeni ljepoti tad moze . ovo sto se moze obici i posjetiti samo da covjek ograjise od otpada sto zivotinje gradske ostave iza sebe.
Kad? Koje godine?