Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li biti boracki dodatak za branioce,niko ne prica o herojima,zaboravljeni,vazno je ko je na listi,e moj Mirsade ti i ne znas kako smo mi na.e.ali,ko da vam je drzava pala s neba.
Tvrdite nešto a da niste pročitali program koji su objavili. Doslovno imate dio koji tražite u programu.
MAX GLASOVA 1% OVI ISP..NI MOZG..I
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eee, boze, opet ovi...Skupe se samo pred svake izbore da obmanu narod, uzmu koje mjesto u vijecu i ne rade nista, Damir pogotovo. A da im das vlast, ne bi znali sta ce sa njom...
Jedan od rijetkih koji nije kupio znanje, kad moze drzava opstati u kojoj je Ramo Isak ministar, i nastavnik fizickog Konakovic, nemere nam biti gore ni sa profesorom.
Hajde valjda ces uspjeti da se prikljucis na budzet ovaj put,nakon toliko pokusaja. Drag budzet svima,pa i eminentnim profesorima iz Amerike. Eto covjek je spreman napustiti katedru da pomogne BiH. Sto ti je patriota moj brate,ja jaaa....
Ova zemlja je davno u 12 i 05.
SDA sateliti! Sto je vise stranaka, to smo manje bitni. Na ovoliko malo stanovnika i tri stranke su previse.
Nista za zigu ?
Više je znanja i obrazovanja i poštenja na ovom skupu u UNITIC-u nego kad sastaviš 'trojku' i SDA sa njihovim trabantima....
"5 do 12, treći put... " Satrali se od inovacije, ne mogu dalje od najotrcanijih fraza. Sudeći po broju ovih što za ljubav partije sjede na komentarima pobjedjuju gurnosi )). Mirso ima ugradjenu grešku u osnovnim postavkama, BH se pretvara da je država, Deyton je takav da to nikad neće biti suverena država.
davno je bilo 5 do 12 Sad je 12 i 5
I baš ćeš nas ti izvadit...? Hajd ne budali
Pa,evo kod mene je sada 20 do 2..
Kardinalna greska ZNG-a, kao i prethodne izbore ko god je koalirao sa PZP je potonuo. Imali su jako los rezultat na prethodnim izborima. Za ZNG je bolje da su sami izasli na izbore ovako sanse su im drasticno umanjene.