Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli SDA kad bi ovo radilo
@eee. sud casti bi pregorio
Znaci Dino Konakovic i Aljosa Campara se pitaju kao Abid u mlinu u vezi firmiranja LGBTI nove PausalForto Vlade, sto znaci nimalo i nikako, jer znamo koja strana Ambasada je tako naredila i oni su morali ispostovati. Najzalivije mi je Aljose Campare, bllentoo mislio da ce se on za sve pitati a oni ga cak nisu stavili ni u pregovaracku grupu. Moj Ljosa na sta si spao i sta si docekao da si privjesak PausalForti njega nazor moras podrzavati. Tako ti i treba kad si debbiil..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Aferim, ocistiti stranku od onih koji rade za licne interese. Dokaz da je PZP jedina za koju vrijedi glasati.
@NoName1234 Ja za sada vidim PzP i NS kao jedine 2 stranke vrijedne glasa. SDP i NiP puni lopova
Bravo čisti u startu
Svaki dan neki novi cirkus
Koji likovi! Kapa dole!!
Šta je ovo, gay parada ?? Ponovo u Sarajevu?
Ne pamti se da je ovo neko ranije ucinio...Svaka cast
Koja predstava. Znali ste vi sve ko je i šta u Gradačcu, imali slike. Uzeli ste A SDA čovjeka namjerno, a sada ga kao tjerate? Pa dovoljno je uraditi google search vaših kandidata za Mostar i vidjeti gdje je ko sve bio, koje je funkcije obnašao. Otiđite malo na forum Klix Platforma pa pročitajte i pogledajte gadosti.
cims e ovoliko SDA botova javilo, znaci da je lik ozbilja prijetnja. Zanimljivo svakako nesto novo na sceni. Polako kategoricno i principijelno. Mozda ce duze trajatti isto kao NS ali se drzi principa i to je najbitnije u suprotnom ce zavrsiti na smetljistu historije.
a ovi se u*rali, da prostis..
Ovaj “profesor” se vucara po Bosni već 3-4 godine i glumi nekog pametnjakovića a u suštini glavni mu je cilj budžet i državne jasle. Pročitan si “profesore”
koliko se bake po trezoru vukao :D
Ljudi, Izgleda da ne valjamo mi a ne političke stranke?!🤔
💚💚💚 Nasa SDA je najaca stranka u bih i trn u oku dusmanima💚💚💚💪💪💪
Za ovog samo mogu da glasaju gluperde i niskoristi
Ovi su popizdili skroz! Čuj pokreću postupke. Ako ima djela neka to policija radi
Ovo je obični ublehaš. On kao nešto pošten! Marš!
I kod Nipovaca je pošteno, gram je gram