Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Amna Popovac pravi preletač. Nema stranke u kojoj nije bila. Ne zna ni ona više šta priča i kome.
Najbolji su ovi retardi koji dodju i pricaju o tome sta je vazno i kako je sta vazno a nemaju pojma kako se nesto bira u BiH i Mostaru. U Mostaru nema direktnog izbora gradonacelnika nego se bira posredno iz skupstine. Ko ima najvise glasova ima sansu da izabere gradonacelnika. Kod hrvata ima jedna stranka a kod bosnjaka 20. Sad ti reci ko ce imati gradonacelnika poslije izbora.
Kod Zejne se već dvoumim. Na bilboard-u Stranke za BiH iz 2018 i nije nešto ispala. Na PzP slikama je ispala dobro, Ali nešto mi najljepše ispala na onim slikama iz 2014 kad je sa DFom dizala narandžastu revoluciju. Ona slika sa narandžastom folcikom je najbolja.
Amna Popovac, ljepše si ispala na bilboardima NAŠE STRANKE 2018. IPAK.
@Mirsoamerikanac Ovo je huškački govor i zloupotreba je slobode izražavanja. Govor mržnje podliježe krivičnoj odgovornosti prema krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje: [email protected]
SDA se u Mostaru može pobijediti ali HDZ nikad
PLATFORMA CE UĆI U VIJEĆE, NADAM SE. SRETNO. AL BI VOLIO DA MOSTAR DOBIJU PRO BIH STRANKE
@Woken ali brate mili ružne vam zastave, nitko ne pjeni smiju se vašem dizajneru zastave
Mirsade,dje su ti Hrvati u Platformi?
Demostracije, pa stvarno, sve očajnije može te li bolje smislit pa mozda bi vas netko i shvatio...ocajnoo
Dragi Bosnjaci kuda ide ova Drzava ste vi vec 3 puta odlucili preglasavanjem Hrvatske volje.....sve ostalo je samo suplja prica
Haloo progres!!! Ne seri
Situacija na zapadnom Balkanu jedan je od prioriteta Bidenove administracije: "Novoizabrani predsjednik također je naglasio važnost suradnje SAD-a i EU na pitanjima od zajedničkog interesa, uključujući Iran, Bjelorusiju, Ukrajinu i zapadni Balkan."
Gluplje izjave odavno nisam pročitao. Čuj ključ......,
Za očekivati je da Hrvati izaberu HDZ velikom većinom. Tako da se neće puno ništa promjeniti. Može se desiti da SDA izgubi kao i u Sarajevu ali se netreba očekivati. Hrvati imaju više industrije dok se Bošnjaci bave više turizmom. Ustvari jedni bez drugih nemogu.
kad čitam ove komentare pa nebi ovde bog ugodio.ako Mirsad ne uspije promijenit nešto,polite Mostar benzinom i napustite.Pa šta vam je.Znate li vi ko je Mirsad i kako vas nije sramota.dajte čovjeku šansu.
@KupujemJabuke niko od nas u Mostaru a i u BiH u stvari ne poznaje gosp. Hadzikadica