Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plenkovicu, Bosanac kada gradi kucu u temelje ugradi dio sebe. Samo sa normalnim Hrvatima dogovor sa UZP-ovcima kao Covic nikada. Jednom su nam zabili noz u ledja nece vise nikada.
Pa ima li pravoslavaca u tim temeljima, njih je preko 30%
Samo pročitaj portale i komentare na sve tri strane pa ćeš vidjeti međunacionalnog sklada i ljubavi... Znaš odmah koji je čiji a vrijeđanja koja nisu dostojana čovjeka, pa kažu da su vjernici i da idu u džamije i crkve, daleko je to od vjere...
Na ovom HDZovom promotivnom sajmu učešće uzme općina Konjic.. Pa jesu li oni normalni?! Mala pomoć HDZu od općine Konjic.
Apeluj Plenkovicu kod Covica !!!! Neka malo vise povede racuna o interesima i buducnosti BOSNE i Hercegovine , a manje o politici koju zemlju gura u novi sukob !
Upravu si ali sa Dodikom ne moze. Danas je na sakou nosio Rusku zastavu. Vodi ga na Pantovčak Milanoviću
Upravu si ali sa Dodikom ne moze. Danas je na sakou nosio Rusku zastavu. Vodi ga na Pantovčak Milanoviću
Premijer ne trazi nista nenormalno. Pa Bosnjaci, da je sto Komsica u predsjednistvu, Hrvati u BiH imaju nacina da budu faktor samo to tezi nacin za sve. Jel bolje bit u slozi I dobrim odnosima a Hrvatskom il imat blokade, probleme...Ako necete radi Hrvata, omogucite im to biranje radi sebe.
Hrvati su poput lešinara koji kupe ostatke, nikad kukijem nisu mrdnuli a dobili su i previše stvarno im treba sravnit majke usta hinjske, foluške njihove blentave
Ljudi ne sirite mrznju gradite suzivot!!! Neprijatelj se mrznjom hrani!!!
Hajde lijepo kada si to spomeno. Nebi bilo lose Hr proizvode malo ostaviti na policama umjesto u korpu.
Zalizani vi je razvaljujete od temelja podržavajući UZPovca Čovića
POZIV SVIM GRAĐANSKIM STRANKAMA DA SE UGASE ILI DA SE PREREGISTRUJU U NACIONALISTIČE STRANKE
Savezništvo Bošnjaka i Hrvata je najprirodnije savezništvo na planeti...
Slazem se.. popusili smo bosnjaci i hajmo im dat sta traze, jaci su vatikan i EU su uz HDZ.
smiri rusku pudlicu zastaru kriminalca u svojoj kuci pa onda o saveznistvu pricaj....
Smijenite Dragana, dovedite nekog normalnog a ne licemjernog kriminalca što izjavljuje sve i svašta na štetu svih nas u BiH i onda se može nešto pričati. Vaš bi ga USKOK u HR uhapsio odmah da je kod vas slučajno napravio ovoliki kriminal, veći nego Sanader. I nije on jedini Hrvat u BiH. Ima nas metar normalnih i boljih ljudi.
Sve dok je Covicu Dodik glasnogovornik tesko tu ima dogovora. Ni jedan ne žele DRZAVU BIH