Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci priznaje da je to samo u korist hrvata. I smijesno je kako sebi dozvoljava da govori o formiranju Vlade FBIH.
Sad ce Kifla uputiti ostar demars MVPu u ZG zbog flangratnog mjesanja u unutrasnja pitanja BIH.... :) a onda ce dogovoriti da je uredu da se HR mjesa a za uzvrat ce nam okrecit pola skole u Stocu :)
Odjebi i ti i šmit i svi skupa
Lagano bice prilike da bude impresioniran protestima. Ono je bio samo uvod. Jel treba da samo jedan narod disciplinuje i namece razna rjesenja a druga dva naroda zaobilazi u sirokom luku? To radi zajedno sa tuzilastvom koje progoni i dize optuznice samo za bosnjake. Pa nece moci tako! Vidjecete tek kad bosnjaci budu nezadovoljni a vec jesu. Svi se petljate u ovo drzavu a sve preko ledja jednog naroda.
U lipnju ćemo imati zajedničku sjednicu vlada – Vijeća ministara i hrvatske Vlade u Zagrebu, staviti na stol sve teme i vidjeti kako unaprijediti odnose. Očekujemo što skorije formiranje i Vlade u Federaciji BiH", naveo je. Mene bi ovo bilo stid reči da sam koji slučajem predsjednik Vlade susjedne nam zemlje. Niko nikada da sada od nas nije gledao preko taraba/granice u susjedstvo i vršio pritisak u stranoj državi, a on !!!!!
A ovo je jedna fina "uljudna", europska GUJA dobro umotana u fini toalet papir. Gleda te u oči, a iz ledja muti šta stigne. Fin jedan govornik, ali davno provaljen i povaljen od strane bošnjaka.
A ovo je jedna fina "uljudna", europska GUJA dobro umotana u fini toalet papir. Gleda te u oči, a iz ledja muti šta stigne. Fin jedan govornik, ali davno provaljen i povaljen od strane bošnjaka.
Lobirali bi vi k…. da to nije plan zapada
Zaštita HDZ kriminala kakvih Hrvata ljudi
Hajmo Dino reakcija MVP-a na ovo, kako druga država, dejtonska potpisnica (zaraćena strana) smije da lobira u vašoj zemlji??? A tako je, ne smije Dino od Poglavnika.
Boze kad ce ušutjeti ovi susjedi i ove komsije i poceti brinuti o svojim gladnim penzionerima
Plenki. tebi Milanovicu i Vučiću sjetimo se mame svakodnevno. Nemoj pitati kako, samo BDSM
Pro evropska baraba... :-)
Eeeej Konakovici i Niksicu, magarci jedni....dozvolili ste da nam Plenkovic prica o formiranju vlade FBiH....pa jadnici jedni, imate li barem grama casti....i stida....Bosnu ste pretvorili u svaciju prciju....a kobajagi puna vam usta bicemo drugaciji od SDA...jeste drugaciji ste.....gori hiljadu puta....stokho jedna...
Stoko
Nigdje na svjetu manjina od 15 % nije dobila više vlasti nego u BIH. odnosno u Federaciji. Zato plenković brani sSeronju Smita
Nadam se da ce MVP, ministar Konakovic reagirati na direktno miješanje politike Hrvatske u stanje u BiH...kao i odgovor visokog predstavnika svih građana BiH, ako je zasto je postupio u korist samo jednog naroda i da li nastavlja to da radi...
Nema hrvata u Bosni, ono malo sto su dosli iz hrvatske se ne pika.
realno ovo je gospodin čoek..svaka mu je na mjestu za razliku od milanovica koji je na dodikovom bijelom i ne zna sta prica