Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teletabisi i ono sunce iz Banovica ce nam doci glave!
Odlično, sada i Plenković potvrđuje da im je osmorka obećala dati ono što im nije dala SDA.
Sve sto se susjedi manje brinu za vlast u BH ona ce biti bolja
Grupa strašno glupih ljudi željna vlasti misli da može uraditi neŝto dobro sa fašistima koji su svoje ogromne dugove i mržnju zaboravili samo da bi udruženi razbili i uništili državu BiH i Bošnjake.
Osnorka je skupina kurvinih sinova
Jest, ali osmorka kaže da oni ne predstavljaju Bošnjake. Štaviše, mislim da im se čak i gade.
Kako ovo sad? Pa zar nas mediji 30 godina ne ubjeđuju da im je SDA dala sve što žele te da je najbitnije izbaciti SDA iz "nacionalističkog tronožca" kako bi BIH napredovala? Mediji pod kontrolom Osmorke su izigrali ovaj narod, Dritani iz našeg sokaka.
Latinska ćuprija !
Sram te bilo.Ne miješaj se u našu zemlju.Kakva sramota međunarodne zajednice.Svi su ovo dopustili.Ali, mi nećemo ovo dozvoliti.Mi smo na višem civilizacijskom nivou, prihvatite tu istinu.Nikada nismo tuđe otimali, i u tome je naša veličina.
Krstasi zastitili krstase. A ti Bosnjace masi njihovim zastavicama dok ti oni prave Evropski Palestinu.
ali cekaj malo ...tko je birao tu famoznu "osmorkU",...Hrvati mozda ili Bosnjaci ili su nas Hrvati majorizirali...kako sijes tako zanjes!
Koga sad Damir Marijanovic predstavlja Htvate ili Bošnjake pitam za jarana 🤣 E moj narode trazio si, gledaj
Plenkovicu zns i sam da se osmorka projekat raspada.Prema tome nema 3 entiteta a ni izboenog hr nakaradnog zakona da 1 glas Hr iz Mostara vrijedi kao glas 20 Hr iz Sarajeva.Pa ni dedama vam nisu prolazili pokusaji dijeljenja
sad ce na programima organizovanim od strane hadezeja biti osmasi skupa sa Kordicem i ostalom 'elitom' promicatelja eUropskih vrijednosti
Problem je koncept države.najmanje je bitno narodu ko je vlast u ovakvom ustroju države.svi če koristiti benifite što im ovakav ustroj države pruža.tako da je ovo u suštini čista borba za vlast sa ciljem dobijanja što više benifita za članove stranke i njihove poslušnike
Ha, ha, ha, Naša stranka i SDP predstavljaju Bošnjake! Ha, ha, ha 🤣🤣🤣
AMERIČKI PLAN: KREIRANJE V. SRBIJE, V.HRVATSKE I V.ALBANIJE. PO TOM PLANU SLIJEDI LAGANO RASTURANJE CG, BIH I SMK. ZATO SU SADA NOVOJ AMERIČKOJ POLITICI DODIK I ČOVIĆ POSTALI POZITIVCI, A BAKIR I MILE NEGATIVCI. DODIK: "DO SKORA SMO ČOVIĆ I JA BILI DIO PROBLEMA, SADA SMO DIO RJEŠENJA".
Ko ih hvali trebalo bi Bosnjacima sve reci.A ako ih ti hvalis sigurno ne valjaju za Bosnjake.