Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opsjednuti sa BiH
Iskreno, najveća opasnost prema BiH vreba upravo iz Zagreba. I više nego iz Beograda. Patriote BiH znaju da Beograd ima problem s BiH ali imaš Trojkaške izdajnike koji su ubačeni iz Zagreba da to iznutra raskrinkaju. HDZ i vlada HR su najveća opasnost po BiH.
Ide Komsic u jos jedan mandat.
A sve rade i rovase da BiH ne profunkcinise.
njihov plan je da nam kroz evropsku uniju investiraju u pograničnu zonu dignu vjetrenjače i solarne elektrane u općinama gdje su katolici vecina, sto ce im ovi i omogućiti... s druge strane doci ce u posjed naših suma i bogatstava...
a on meni nema Bosne...
Plenkiću, narodi su kategorija ispod nacije. A u naciji Bosni postoji samo jedna nacionalnost: BOSANCI. Bosansko kraljevstvo vas je oslobodilo Ugarske. Tad ste se zvali Kozani (to vam je bilo ime do 1915.g.). Oplemenili smo vas bosanskim jezikom, kulturom i Bosancima kako bi bili naš vanjski bosanski zid.
Pričaju jedno a rade drugo (Balkan non paper 2021 je u akciji)
UZP
DA, TAKO I BiH NACIJA TREBA BITI SLOBODNA BEZ UPLITANJA ZVANIČNE POLITIKE ZAGREBA.
Ovaj gdje god odleti hoce ovu nasu manjinu ujk-a da proglasi nekom konstitucijom :)
Hrvatskoj je BiH Liban
Rimtu ti tuki zai hau pa da cesvi rau rau :) ajde fataj se konte sto opako vi tamo volite da rovite :)
Ma ko bi ikad pomislio da RH ne zeli stabilnu BiH?
Govori o narodima.o samopredjeljenju.Nije tesko pogoditi na sta aludira.Smatrali to Plenkovic da se jedan od tri naroda u BIH ima pravo odcjepiti.Ako ovo prodaje bez rakcije Sarajeva.Onda postoji Tajni plan .za koji i nasi Trojaneri znaju.
Imaju li italijani u Istri pravo na samoodređenje?
Da li ima bilo ko ozbiljan da vjeruje ovom ???? Plaćaju Šmita da bi mešetarili ovdje.Govore o nekoj majorizacji a prigrabili su 30% više pozicija nego im pripada Dejtonom. 60% bošnjačkog budžeta se sliva u 6,75 % trokutnjaka Čapljina-Posušje-Prozor.
Trojka je petokolonaški projekat osmišljen u beogradskim i zagrebačkim kuhinjama čiji je cilj relativizacija, revizija istorije i izjednačavanje žrtve i agresora, kako bi djeca jednog dana u školama učila da je ovdje bio "građanski rat" i da smo se "svi ubijali". Forto je više puta izjavio da je rat završen prije 28 godina, u fazonu čuvene trojkaške fgr mantre "ko nas bre zavadi". Glasali ste za Trojku, drage Sarajlije, sada gledajte i uživajte!
Trojka nigdje izvan Sarejeva pobjedila nije. Maknite ih i vi još iz Sarajevai njih više nema...