Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermin Niksic, Elmedin Konakovic, Edin Forto, Ramo Isak, Sabina Cudic, Vedran Lakic, Sasa Magazinovic, Denis Becirevic, Damir Niksic, Igor Stojanovic, Dragan Miokovic... su inace marginalna lica bh politike koji rade po zna se cijem nalogu (klix ne da da napisem) koje Bosnjaci nikada nece zaboraviti! Ukljucujuci i medije Klix, N1, Face TV, Avaz, O kanal...
Svi oni se mogu okupiti oko jedne zajedničke rečenice " Neka ode SDA , pa neka dođu i gori" koju je rekao Senad na FaceTV Ne postoji iole prosječan um u BiH da sada ne vidi ,šta je bilo ono sa FadilomN. sa SebijomI. i sa tolikom ujdurmom... Nametnuti u oktobru narod govori svoje!!!
Promicatelji krmožderskih vrijednosti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Možete vi šta hoćete dok su trojaneri na vlasti
Rješenje za BIH je Republika BIH s 15-16 kotara 1 predsjednikom + 2 podpredsjednika - Vjećem ministara (predsjednici skupštine kotara) itd
Nikad više za trojku.
HDZ je na zadnjim izborima dobio samo 147.000 glasova..mi smo u federaciji sa bosanakim hrvatima (katholicima) a ne u federaciji sa cijelom hrvatskom treba se tu dosta izmijeniti ne samo izborni zakon naziv entiteta i tako dalje a ovo je samo šibanje te iste politike da 147.000 odlucivaju u ime hrvatske
Ne može to. Biće JEDAN predsjednik za čitavu BiH, koja će promijeniti ime u Republika Bosna, a prva dva mandata će predsjednik biti, bez biranja -> ŽELJKO KOMŠIĆ, ZLATNI LJILJAN i MARŠAL REPUBLIKE BOSNE.
Izborni zakon mozes mijenjati jedino u kifli. Trojanski poltroni nemaju kapacitet za to
Za ove je Evropdki put uslovljen da je clan HDZ-a u Prdesjednistvu i da mi Bosnjaci/Muslimani moramo glasati za Bosnjaka/Muslimana, a ne po svom vlastitom nahodjenju. To se po HDZ-u zove demokratija, ali ako ja ne mogu dati svoj glas kome ja Zelim, ne podsjeca li to na onaj sistem od Gorana Bregovica.
Jsetamo18@ ja sam Bošnjak, a ne Bošnjak/ Musliman. Kao drugo, musliman se piše malim slovom i ne postoje nikakvi Bošnjaci/Muslimani vec samo Bošnjaci. Dokle ce Bošnjak biti politicki nepismen???
vas komentar sadrzi elemente.... pa ne mogu ni napisati sta mislim
Be znam zasto se bunite. Vec ste Palestina. Zahvalite se trojci
HDZov strateski cilj je da otvore firmu da mogu kontrolisati juzni tok i pare u dzep hahhahahahahahaha
Ma ucjenjujte, sta se moze... Jos jedino nam je SAD ostao, komsije i susjedi nam opet udruzenim snagama spremaju fajront...
Moze promjena izbornog zakona ali poslije popisa stanovnistva! Sta to jedan hrvat vrijedi 20 drugi, daj bolan lopovluka vise do kada, narode de malo se trznite
Za trojku vise ne ide glas
Licno cu kao Bosnjak opet glasati za Komsica. Da mi nije Bakir opcija? Ili Dino? Halo, na Komsica se mogu ljutiti ali je on za mene ispravan poliiticar iz BiH. Ako je neko ugrozen, zna se da ima druge opcije.
Bakir se nikad NIGDJE NIJE POJAVIO da lobira za Bosnjake, naduravao se sa Dodikom i Covicem koji iza sebe imaju debelu podrsku a mi eto ispali maltene teroristicki dio BiH. Pa vi opet za SDA navalite.
Cinjenica : rs ima podrsku Srbije, Hrvati podrsku drzave Hrvatske a nas kao pripisuju Turskoj hahaha A Erdogan nam nije htio ni Srebrenicu dugo priznati, tjerao izbjeglice u rudnike, pravi dzpodamije u Turskoj, puteve u rs-u i fabrike u Srbiji. Izetbegovic je nakolonost Evrope i Amerike UKINUO svojom totalno pogresnom vanjskom politikom ( nije je ni bilo). Erdogan na svadbu i iranski politicar na kahvu.