Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko Komšić - 4. put. Hvala Allahu.
inat država
Jedva cekam da ga zaokruzim.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ipak je Šmit pičić da nas je došlo 50.000 pobjego bi. Džaba ste krečili Plenki. Prc.
Razgovarati sa strankama u BiH da. Razgovarati sa predstavnicima vlasti u BiH da. Razgovarati sa OHR-om bez znanja predhodno navedenih i petljanje u izborni proces suverene drzave NE. Neces gledati taj film burazeru vise nikad. Ni Zg ni Bg.
Ovaj Plenković ništa ne razumije. Sada Francuska i Italija trebaju zakuhati ako pitaš Hrvate. Hrvati su nositelji alžirskih vrijednosti….. odakle su Turci porobili kršćane i dali im ime Hrvati. Hrvate niko ne voli
Puste su vam želje,hdz kriminalan u Hrvatskoj,isti takav hdz u BiH.Neče vam proč izborni zakon na štetu ostalih građana BiH,ove hercegovce vodite tamo odakle ste protjerali srbe,tamo im dajte i legitimno i konstutivno prestavljanje.hdz-ovaca 5-6% a zroše 40% buđeta,pa gdje to ima.Samo građanska BiH
Plenki , : a što ne razgovarate sa Šmitom o položaju Hrvata z rs-u...? Ili , ste sasvim zadovoljni što ih tamo nemmmaaaa...?
Eee plenki sa njim mogu samo razgovarati bosnjaci , cuo sam da ovaj nece vikendice oko jablanice nit muske k.. A ni zenske ..
I sa Željkom Komsićem će te razgovarati aBda i sa građanima Bosne i Hercegovine 🇧🇦.
Radi tebe i Zokija, Željko pobjedzuje. Dali je uredu... ali vi ste krivci
E moj Plenkovicu rezultat vase politike je 150K hrvata u BIH ni trunka vise....
Plenki glupsone ne javljaj se vise.
Super. Oni trebaju da razgovaraju o pravima raznih naroda koji nisu Hrvati poput Palestinaca, Kurda i naravno BiH katolika
Ništa se promijeniti neće. Svi rade iz inata a trebamo da živimo zajedno. Ide blokada svega. Opet ler 4 god. Sa ovolikom količinom mržnje bolje ne zaslužujemo.
Odoše vama svi hercegovci u ZG. To je problem a ne muslimani. Hrvatima u BIh nikad nije bilo bolje. Imaju ministarstvo financija, švercaju robama svim mogućim, ne plaćaju poreze skoro nikako, gospdare kockarskim biznisom.... Mene što se tiče Hercegovina se može pripojiti u Hrvatsku. Ali to hercegovci ne bi htjeli jer bi izgubili sve ove privilegije koje im nudi BIH. Garantiram!
znaci trebali bi i mi razgovarati sa komsjama ti kako da ti mlatnemo zenu. ....
Zeljko Komsic ce Bosnjake u Hrvatskoj doc glave, ni u dresu Bosne vise ne mozes po ulici prosetat
Hrvati se ne pitaju ni u hrvatskoj,nego hercegovci kolo vode!!
imas ti svoju zemlju pašče jedno, sta ti imas pregovarati u BiH, đe vas srbi ne sravnise jpo im ćaća mater.
Plenki , : a što ne razgovarate sa Šmitom o položaju Hrvata z rs-u...? Ili , ste sasvim zadovoljni što ih tamo nemmmaaaa...?
Hrvatska se nema šta miješati u politiku Bosne i Hercegovine bez obzira na narod jer taj narod prvo mora poštovati Bosnu i Hercegovinu kao državu.