Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto hrvatska jasno ne odvoji covica od dodika, nece jer i dalje i hrvatska i srbija imaju isti cilj-podjelu bosne
Čoviću je Dodiku gurno slučaj Komšić.
@gooUser1697214212 neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, u Federaciji od Bošnjačkih političara se konstantno vodila politika uklanjanja Hrvata sa političke scene, zapitaj se zašto su Bošnjaci sebe doveli u položaj da Hrvati u Srbima vide spas za sebe. Činjenica da većinski narod malobrojni smatra prjetnjom i plaši svoj narod sa njima je besmisleno a sve zadar vlastitih interesa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mali tudjmane, ima samo jedna stvar koju treba spomenuti. Tebi se ne moze vjerovati.
Jasta ste Pregovore amo dobili zbog geopolitičke situacije , koga interesuje hr u Briselu
Hvala Plenki
Ti si samo golub na balkonu,koji ribe sa balkona.
Neka mi neko kaze ko ono napade republiku Hrvatsku ko je uletio u Vukovar i bombardovao Dubrovnik nisu Bosnjaci sigurno ,recite mi zasto skoro nema Hrvata u rsu dok u federaciji imate sve kao i ostali narodi ,da nema Bosnjaka Srbija i Hrvatska bi vrlo brzo zaratile ovi u NATOu a ovi nikada blize Rusima i njihovim interesima ,glupost je reci da je u federaciji neko bez nekih prava .
Bravo!
Sace izbori doduse lokalni al od toga se pocinje ,pamet u glavu reci ne politikama podjela reci ne nacionalnim strankama izabrati pametne ljude koji misle na gradjane a ne one koji su u politici da bi nas djelili na ove ili one ,patriotizam nije podrzavati politicare patriotizam je kada volis svoju zemlju ne das je nikome i radis sve da ta zemlja ide u korak sa ostatkom svijeta ,svi mi zivimo ovde nemamo nista od podjela i Vucic i Plenkovic kazu suverena nezavisna BIH.
uz dužno poštovanje ja vas Bošnjake nikako ne mogu razumijeti.....??????
Eto ne trebaju nam neprijatelji kakve prijatelje imamo
Daj ne piz*i sta ste vi uradili Da nije pravih i iskrenih prijatelja u EU koji se ne hvale na sva usta i da nije politicka situacija u EU takva kakva je jos bi Bosna zahvaljujuci Zagrebu i Beogradu,,,, bila u cekaonici.
Rugao si se Čoviću kad je podnio zahtjev za pristupanje. Šta je sad poričeš činjenice jer te boli istina.
Treba popuniti kadar po sadasnjem zakonu, po Ustavu, ne treba nista mijenjati, uciniti sve da drzava ojaca i onda, kada prodje koja decenija, onda vidjeti sta se moze i treba li ista dalje mijenjati. BiH je bosnjacka nacionalna drzava i domovina onih koji zele zivjeti u njoj, a ne onih koji sanjaju da je rastrgnu i onda odnesu dijelove u svoje nacionalne drzave...
Ti bi unutarnu? Htio je tako i Milošević, svojedobno.
@EU…, Pa ako Hrvati iz BiH smatraju da je Hrvatska njihova nacionalna drzava, sta ja tu mogu? Ne mogu se imati dvije nacionalne drzave…
A cijena za to "privoljavanje" je...?
Bravo za Hrvatsku ovaj put su se pkazali kao pravi prijatelji.kad vidim kako su arapi glasali onda su mi susjedi jos veci u ocima .svaka cast
Kome ? Vi zapadni Hercegovci imate smisao za humor bolji od Dodika
Najjače mi je kad se neki ovdje čude i glume Toše vezano za hrvatsko-srpsku koaliciju u BiH, oni bi da nema posljedica na uzroke pregkasavanju, lažnom izjašnjavanju itd! Samo da spomenem notorne činjenice, obitelj Fejzić, rahmetli Šahinović, neustavno preuzimanje pozicija od Hrvata! 8 npr! I onda se čudite!!!
Srbi kad bi napali Bosnjake u Bosni, napali bi i Hrvate u Hercegovini. To treba svak biti svjestan
Siromasni entitet moze samo sanjati o nekim ofanzivnim akcijama u BiH. Vrijeme JNA je davno proslo.
Sto je ovaj dole napisao, Plenkovic ima moc da skine covica jednim zamahom ko muhu, i tako odvoji hrvate koji si zagrljeni s dodikom (jer je covic dodikov jaran) zasto to plenkovic ne uradi? Do tad nas pusti tih slatkorijecivih izjava
za odvajanje Hrvata od Srba treba postojat poštovanje između Hrvata i Bošnjaka. Previše prevara je bilo od Bošnjačkih politika i pokušaja da se politički ukinu Hrvati. Tako da nikad dok god postoji Bošnjak koji kaže razbit će mo mi okove, ima nas toliko i toliko, mogu stati u par vagona i slično. Kad Bošnjaci shvate da za dobrobit svih trebaju gradit FBiH sa Hrvatima samim time gradeći i BiH.